BUJICA – ROMAN LJELJAK: Tito je ubio više Hrvata nego atomske bombe Japanaca!

Savez boraca NOB-a Slovenije je zločinačka organizacija, to tvrdim zbog zločina koji su počinili nad Hrvatima, Slovencima i ostalima u svibnju 1945. – rekao je Leljak u jučerašnjoj Bujici.

Tzv. ‘antivašistički’ borci dobili su od slovenske države, od 2010. do danas osam milijuna eura… Isti iznos dodijeljen je za istraživanje njihovih zločina i stratišta diljem Slovenije te uređenje grobova njihovih žrtava! To je jedna nenormalna situacija i zbog toga što je riječ o zločinačkoj organizaciji zatražio sam jučer ukidanje ‘posebnog statusa’ za Savez udruženja boraca za vrijednosti NOB-a Slovenije. Bude li moj prijedlog prihvaćen, više neće moći dobivati novac iz državnog proračuna – izjavio je Leljak, koji je u Bujici gostovao povodom današnje komemoracije na groblju Dobava, u Teznom kod Maribora, gdje će u spomen kosturnicu biti položeni posmrtni ostaci prvih 796 žrtava, od ukupno 3.100 koliko su ih Titovi partizani ubili u Hudoj jami, nakon 2. svjetskog rata. Komemoracija u Teznom održat će se pod visokim pokroviteljstvom slovenskog predsjednika Boruta Pahora, a oko 11 sati najavljen je i dolazak hrvatske predsjednice Kolinde Grabar–Kitarović.

Roman Leljak prekjučer je u Zagrebu promovirao i dokumentarni film ‘Huda jama – strogo čuvana tajna’. Na svečanu premijeru, u dvoranu Vijenac na zagrabačkom Kaptolu došlo je dvije tisuće ljudi, zbog čega su održane čak dvije uzastopne projekcije, a stotine posjetitelja otišlo je kući, ponijevši DVD jer u dvorani nije bilo dovoljno mjesta. Kamere Bujice zabilježile su do sada neviđenu gužvu i sve je pušteno u emisiji.

IZA ZLOČINA JE STAJAO TITO – UBIO JE VIŠE HRVATA, NEGO ATOMSKE BOMBE JAPANACA!

Pogledajte cijelu emisiju: 

1 comment

Odgovori

Skip to content