Što (ne) znate o američkim izborima: Hillary Pusić ili Donald Trumbegović ?

Sva sila američkih Mislava Baga, RTL-ova, Hollywoodera, pjevač(ic)a, glumaca, komičara, LGBT aktivista, listova jutarnjih/večernjih… svi se upinju iz petnih žila kako bi slijedeći američki predsjednik postala Hillarija Pusić.

Mediji nastoje javnosti omrznuti Trumpa i dobro im ide. Svatko tko je iole napredan, naprosto se podrazumijeva da će glasovati za Vesnu. Inače će mu se preispitati mentalne sposobnosti i pripadnost obrazovanom sloju. Kao onaj naš referendum o braku.

I glavni hrvatski mediji uglavnom utiskuju dojam da se radi o Luđaku Trumpu. Čovjeku opasnih namjera, kako bi to rekla lijeva inteligencija: neka mješavina Hitlera i Hitlera. Dotle je Hillary baš onako… super… i napredna, više poput Vesne Pusić. Zagledana u budućnost. I Wall Street.

Ankete kažu da je Hillary već pobijedila i da Kuruzna Seljačina smiješne frizure nema nikakvih šansi. Birači su već izabrali Hilariju, ali oni to još ne znaju. Zvuči poznato? Za razliku od domaćih telefonskih anketa gdje se 100% slučajnim odabirom naziva članove SDP-a, ovo u Americi se zove “oversampling”. Uzmu uzorak ispitanika u kojem je više lijevih od desnih i onda se njihovi odgovori preciiiiizno izbroje. Na vrijeme i svako-malo se izađe u medije s tim bombastičnim rezultatima u nadi da će to povući neodlučne. Samoispunjavajuće proročanstvo.

Žene su posebno ranjive. Evo, trenutno ih navode da su poderane traperice cool i da se tako solidariziraju i pomažu siromašne koji u Bangladešu kamenjem drapaju nove-novcate traperice. Treba samo imati medije i imaš i žene i njihove glasove – a to ti je već pola. Sve čekam kada će modni mediji uvjeriti žene da je nošenje gaća i grudnjaka povrh ostale odjeće moderno i kul. Žene si naprosto ne mogu pomoći, što se tiče vršnjačkog pritiska i usklađivanja s trendovima. Na žalost, i u politici: 4 godine ništa ne prate, a onda izađu na izbore.

Iako Trump navodno sigurno gubi izbore, na predizborne skupove Hillaryce dolazi vrlo skroman broj ljevorukih Amerikanaca. Otprilike kao što se Milanović znao prošetati među razdragano mnoštvo na zadarskoj Kalelargi. Ako ste već zaboravili Andreja Milanovića – a onda onako kako će se uskoro šetati Zoran Plenković (bez Hasanbegovića i Brune, ali s njemu preferencijalnom Ninočkom).

trump-vs-hillary-attendance-10-22-summary
Kod Trumpa je suprotno. Narod navalio na njegove skupove k’o muhe na govno. Nije ni čudo – govno jedno populističko – rekao bi KAnte Tomić (a ipak se on najbolje razumije u govna: “Što je muškarac bez kante govana?”). Opijeni zabludjeli američki narod se raspametio i nagrnuo na Trumpov MasPok k’o da je 71. Kao da Hasanbegović izađe danas u političku arenu (ali bez Plenkovića).

https://youtu.be/A4K56KaJ7Ds

Fascinantno je kako lijevoliberalni uvijek maksimalno iskoriste svoju manjinavost. Kod Hillary se nikada ne prikazuju široki kadrovi, ono, daleko s tribina, već se stranačke aktiviste namjesti iza govornice da “napune” ekran.

To podsjeća na parade ponosa kada ono malo peder-paradera drži za rubove šarenu tkaninu dužine 100 metara, a širine ulice od šahta-do-šahta. Na taj način se povorka ponosno rastegne na cijeli kvart. I tako njih 57 iz cijelog regiona prolaze, i prolaze, i prolaze… kao u Splitu.

Jerry Springer predsjednički Show

Bitka za Bijelu kuću je surova. Našli su Trumpu jednu snimku od pred 11 godina gdje u mačo-povjerenju govori jednom tipu kako bi on rado neku tamo žensku ufatio za p****. Inače napredno perverzna LGBTAmerika se ćudoredno zgrozila. Klintonski izborni stožer je, za svaki slučaj, našao još nekoliko aktivistica spremnih potvrditi da je i njih neprimjereno trampavo dirao. Onda se pak javili neki drugi da ove lažu, da se nešto ne slaže…

Umjesto očekivanog moralnog potopa, sada je na predizbornim skupovima sve puno transparenata “Žene su za Donalda Trumpa”. Istovremeno je Hillaryin mužić Billić nešto malo silovao par žena (time je sada usmeni rad vježbenice Monike Ljevinski na seksofonistu “nisam, majke mi” tek beznačajna epizoda iz Ovalnog ureda). Doveo je Trump nekoliko silovanih na TV sučeljavanje s Hilarijom. Ove tvrdile da se onomad sama Hillary poput Čistača iz filmova o CIA-i bila pobrinula za sve: organizirala potrebitim ženama pobačaje, prijetila osobno nekima od njih, a bilo je nešto drugarskog udaranja po stomaku trudnica, onako od milja kako to već može žena ženi…

Ako ste gledali seriju “Kuća od karata”, to najbolje opisuje otvoreni brak Hillary i Billa. Ima naznaka da je Hillary višespolno seksualno otvorena, pa joj švrljanje Billa Clintona nije problem. A ove naše nazadne bi se skroz raspametile zbog nešto malo sviranja po muževom seksofonu. To ti je razlika u odnosu na napredan svijet.

Ukratko: ako ste ljubitelj Vesne Pusić, i da ste u SAD, glasovali biste za Hillary. Kao što već rade i mrtvi, a i ilegalni imigranti, kako se javlja s terena (u SAD glasovanje traje više tjedana). Ako niste njen fan, glasovali biste za Trumpa. Ovdje možete vidjeti kako će glasovati na Filozofskom fakultetu, s tim da ne znaju zašto (“Women and Cucks Can’t Explain Why They Support Saggy Wench“)

A što se to nudi Amerikacima osim seksa

Što nudi Hillary? Nastavak Barak Obmane. Globalizaciju Amerike.

Što nudi Trump? Resetiranje Amerike. Amerikanizaciju Amerike.

A to resetiranje se ne sviđa čak ni njegovoj Republikanskoj stranci. Tako da Trumpa ne podupire establišment Republikanske stranke. Zato se pojavio pokret Alternativnih desničara (“Alt-Right”, s kojim elita ne zna što bi – kao što su se hrvatski ljevičari začudili na pojavu “U ime obitelji” – da desničari znaju tipkati po tipkovnici i potpuno sami ići na internet).

Trump ima tretman kod Republikanske stranke točno kao Hasanbegović u Hrvatskoj Plenkovićkoj Zajednici. Šifra: Zapećak. A američki narod se uhvatio za to što on najavljuje da će isušiti močvaru u Washingtonu. Dosta im skupe državne birokracije koja sve propisuje. Narodu dosta globalizacije: kaže Trump da će Fordove automobile koje sada sklapaju u inozemstvu, kod vraćanja gotovih u SAD on oporezovati i tako destimulirati prebacivanje radnih mjesta u inozemstvo. Kaže, postavit će on suce Vrhovnog suda koji nisu gaypozitivni. Snizit će poreze. Bit će pro-life…

Hillary Klingon je za sve to, ali suprotno.

Kampanju Clintonice financiraju Soros, družba rothschilda, republikanski Bushi (nije greška!) i ostala globalistička elita. Ovo s Bushem jako podsjeća na HDZ-ministarku Dalić, koja je pametno donirala ljevičarskoj stranci Pametno. Da je imala više novaca, sigurno bi poduprla i HDZ.

Trumpovu kampanju s donacijama podupire gomila malih donatora, a Republikanska stranka je investirala u Trumpovu promidžbu nešto blizu nula dolara. Hillary doniraju uglavnom bogataši. I siromašni (mozgom) lijevoliberalni.

U bolesnoj zemlji: zdravlje kandidata – prednost ili nedostatak?

Trump je nekako zdravo kuruzast. Dočim Hillary ima nekih zdravstvenih problema. Ispočetka su mislili da se transformira u gmaza iz najcrnjih noćnih mora Davida Icke-a. Već se raspitivali za egzorciste. Pogledajte kako su se TV-reporterke na smrt poplašile. Ju! UPOZORENJE: uznemirujući sadržaj. Samo za 18+.

Poslije je to trzanje okrenula na šalu. Kao Mesić. To bi mogla biti i politička prednost: da kao predsjednica tako krene glavatati na Putina, on bi se u**** u gaće. Hillary zna ponekad i padati u nesvijest, moraju je pridržavati dok hoda, ponekad kolabira i slično. Njeni napadaji mogu biti samo prednost u zemlji svete Tolerancije, gdje se slave psihički bolesnici i cijelo društvo podređuje poremećenim devijantima.

Hillary propušta na spojevima

Ah, da. Kada je Hillary bila Obmanina državna tajnica, držala je server u svojoj kupaonici, pokraj viklera – pa su u odvod iscurili neki emailovi s oznakom državne tajne. To se zove WikiLeaks, prevedeno “HillaryCurak”. Instalacije gadno popustile i sada ima svakakvog državnog ‘prljavog veša’, da ne kažemo državnog sranja i sranja iz kampanje na internetu. Njen šef kampanje Podesta je imao jaku i sigurnu lozinku “p@ssw0rd” (bez navodnika) – pa je njeno jedino objašnjenje kako mora da su joj Rusi hakirali tuš i bide. I da rade za Trumpa, a protiv seksualnih manjina.

Hillary je čini se pomalo kriva i za smrt veleposlanika i nešto osoblja američkog veleposlanstva u Tripoliju za vrijeme cvata libijskog proljeća. Inače, razvila je i zavidnu karijeru – za održani govor joj plate koju stotinu tisuća dolara. Dok se Trump prljavo obogatio nekretninama, Clintonica se obogatila čistom politikom. “Pro patria!”, kako bi uskliknuo zadnji raspjevani yugoslavenski poglavnik Mesić.

U iscurenim emailovima je i malo izvrijeđala katolike: da bi im, zatucanima, trebalo potkuriti nešto kao arapsko proljeće. Valjda joj ovaj papa nije dovoljno progresivan. Potpuno je predana pobačajima i tvrtki za distribuciju raskomadanih beba “Planirani roditeljski Pobačaji”, koja je pobila 7 milijuna nerođenih Amerikanaca, potencijalnih Trumpovih glasača. Kao svestrana osoba, u slobodno vrijeme se bavila i ugađanjem statističkih podataka o globalnom zatopljenju.

Ima za pobočnicu i družbenicu muslimanku Humu Abedin, pomalo povezanu sa Saudijskom Arabijom, i pomalo rodbinski povezanu s terorističkim organizacijama. Inače, arapske zemlje su Hillaryni najveći donatori u kampanji ( “Tko je Huma Abedin“)

APIS

Iako s američkim izborima A(SDP)IS nema ništa, vrlo je izgledno da bi moglo doći do ‘dopune’ rezultata glasovanja. Kad na kraju izgubi kandidat kojemu dolazi mnoštvo naroda na predizborne skupove, a pobijedi onaj sa tužno neposjećenim skupovima, što reći nego “Tako je izašlo iz kompjutera”. Američki APIS ima elektroničko glasovanje. Firma koja održava uređaje za to elektroničko glasovanje je vlasnički povezana – pogodite s kime – sa Sorosem. Neki već javljaju da uređaj preokreće glasove dane Trumpu da su za Hillary. Odgovor je nadležnih da su glasači nešto pogrešno stisnuli.

Sve iznesene informacije su preuzete iz arhive RTL-a, Nove TV i nekoliko HTV-ova.

Šala mala. Zašto ništa o svemu tome niste do sada čuli na bilo kojem TV-programu u Hrvatskoj?

Koji k**** onda uopće znate o bilo čemu, gledajući televizijske programe?

Dodatni izvori:

http://www.thelibertybeacon.com/major-alert-rothschild-clinton-bush-nazi-mafia/

http://www.prisonplanet.com/anonymous-remembers-hillary-clinton-career-criminal.html

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content