Osmi međunarodni energetski forum u petak u Splitu

Osmi međunarodni energetski forum – Interenef održat će se 27. rujna pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva u splitskom hotelu Cornaro s početkom u 10 sati, a glavna tema foruma je ‘Energetska sigurnost Europske unije u novom geopolitičkom okruženju – Između društva rizika i energetske sigurnosti’.

Forum će okupiti neke od najznačajnijih domaćih i europskih stručnjaka energetskog sektora, a prilikom otvaranja foruma sudionicima će se obratiti Kristina Čelić, ravnateljica Uprave za energetiku Ministarstva gospodarstva RH, zatim Blaženko Boban, župan Splitsko- dalmatinske županije te Dražen Jakšić, ravnatelj Energetskog instituta Hrvoje Požar.

Rasprave i program će se na ovogodišnjem Forumu odvijati na tri panela koji će dati holistički, sveobuhvatni pogled na problematiku; 1) Energetske kompanije i energetska sigurnost u Europi s posebnim osvrtom na Republiku Hrvatsku, 2) Energetska sigurnost kao faktor stabilnosti gospodarstva, 3) Geopolitički aspekt energetske sigurnosti u globaliziranom svijetu.
Kao i svake godine, na INTERENEF-u će sudjelovati eminentni stručnjaci i panelisti iz Hrvatske, Europske unije i svijeta. Bit će zastupljeni predstavnici velikih hrvatskih tvrtki i velikih tvrtki koje posluju u Hrvatskoj, državni dužnosnici i privatni poduzetnici.

Program je dostupan na sljedećoj poveznici:

https://interenef.com/program-2/

Odgovori

Skip to content