REFERENDUM ZA BRAK JE REFERENDUM ZA DRŽAVNOST HRVATSKE

 

U divnoj Hrvatskoj koja je svjetski poznata po svojoj ljepoti i gdje ljudi dolaze da si odmore tijelo i dušu, 20 godina nakon blistave pobjede u kojoj je porazila agresora – dakle nakon 20 godina, imamo jedan novi mali rat

{jathumbnail off}Rat koji nitko razuman ne bi očekivao. Dakle, rat koji nisu predvidjeli ni najrazumniji, a ni oni ludi.

Površinski gledano, ovo izgleda kao rat da bi se osigurale sto bolje pozicije za homoseksualne građane. Ovaj propagandni rat je rat visokog intenziteta u kojem propagatori smatraju da je svaki dan koji Bog daje upravo posvecen njima. I oni ce, dovraga, biti u centru pozornosti. I hrvatski narod će njih slušati 24 sata na dan. A ako ne, zgrabit ce ih za šiju. Te za osjetljivije djelove tijela jer su u tom prostackom nacinu borbe – eksperti.

OVO NEMA NIKAKVE VEZE SA HOMOSEKSUALCIMA niti je ova nesmiljeni rat za njih, niti u njihovu korist. Gay fašisti su demagozi koji nikada ne zastupaju bilo čije interese osim svojih. Ma kakvi homoseksualni građani… Njih nitko ništa ne pita.

Gay fašisti obožavaju diktatore. Nema toga opakog diktatora ,ma kako zdepastog I neuglednog s kojim oni neće biti očarani. Da, da, ocarani. A tek savjetnici! Oni koji određuju pristup vladarima!

Uvijek s moćnicima I uvijek za moćnike!

Nitko tako suštinski ne prezire običnog pješaka kao gay fašisti I njihovi klubovi. Ne vjerujte? Provjerite!

Oni navodno agitiraju za homoseksualni brak. Ja prihvaćam civilno partnerstvo, ali to nije i ne može biti isto što i brak.
Ovo da žele brak za sebe je notorna lakrdija. Gay fašisti, poput ostalih bezočnih i pokvarenih ljudi, žele jedino nesmetani pristup mladima. Nesmetani i neometani seksualni pristup mladim dečkima I djevojčicama. Nitko nije tako nepopravljivo promiskuitetan poput patoloških tipova homoseksualaca . (Naravno, nisu svi homoseksualci promiskuitetni niti ih privlače djeca).

Nitko nije tako bešćutan prema odbačenim ljubavnim partnerima
Roditelji homoseksualnih mladića i djevojaka imaju sve razloge za zabrinutost.
Nešto najgore sto se njima može dogoditi je da postanu žrtve gay fašista i njihove propagandne mašine. Gdje će ih promptno zavesti tko god se sjeti.

I za uzvrat će im ponuditi

Brak?

Prijateljstvo?

Poziv na kavu?
Ma dajte!

PROGRAMIRANO LUDILO I PROGRAMIRANI KAOS

U lijepoj Hrvatskoj koja je dio Europske kulture već dva tisućljeca, a bila je I prije (Dalmacija)) I koja je dala Ruđera Boskovića te brojne junake -Zrinjskog te Gotovinu.. .
(NB General nema nikakve veze s mojim člankom I ne mora se sa mojim mišljenjem uopće složiti)

Dakle, mi se sada nalazimo u situaciji da su totalno psihotične deklaracije lansirane dnevno u novinama na najprostodušniji način. Kao da govorimo o cijeni grincajga (simpaticni zagrebacki slang za zelenje za juhu)

Dr Željka Markić, voditeljica građanske inicijative “U ime obitelji” koja se bori za zaštitu braka od subverzivnih i hipokritičkih napada… Dakle, nešto s cime se slaže ajde, recimo, barem 80% Europe, ona je okarakterizirana kao Eichmann u pol bijela dana. Biti ovako totalno lud kao sto je ta izjava bi svakako zavrijedilo zatvaranje u ludnicu. Ali ova je psihotična konstatacija lansirana kao dio dnevne rutine – dakle ništa posebno važno. I sigurno ne skandalozno.

Dio propagandne mašine je i inače oženjeni muškarac i zastupnik , koji je rekao da je zalaganje za tradicionalni brak ekvivalentno vođenju nevinih u Jasenovac. Također 100% psihotična fraza, maligna paranoja.

Jedino autori ovih skandaloznih izjava nisu ludi, nego to rade namjerno – Oni su zli. To je dio njihove strategije

Ove izjave su smišljene ne kao plan rušenja tradicionalnog braka NEGO KAO NAČIN RUŠENJA HRVATSKE DRŽAVE
Pa su, po mome misljenju, takove izjave de facto izraz rusenja ustavnog poretka Republike Hrvatske

Tko je lansirao ovaj rat i zašto bas sada?
A, to znaju samo oni pokvarenjaci u svojim klubovima. A oni čak ne moraju nužno biti gay!

Dakle, zašto iz čista mira- odjednom pljušte psihotične izjave I obznanjenja da je tradicionalni brak indikacija fašizma?

Kardinal Bozanic u jednoj je od svojih lijepih homilija spomenuo IZAZOV NEISTINE

Ovo je divna fraza. Dakle, obični je građanin ,te svi ostali ,pred izazovom neistine.

GAY FAŠISTI ŽELE DOKRAJČITI HRVATSKU DRŽAVU

Gay fašisti I njihovi plaćenici ne žele srušiti brak, nego hrvatsku državu.

20 godina nakon uspostave slobodne I nezavisne Hrvatske, imate odjednom, iz cista mira, da praktički svaki sat političari, umjetnici, pjevači, ma tko sve ne, da se izjašnjavaju o tome jesu li za predstojeći Referendum o Braku koji određuje da se brak Ustavom definira kao zajednica muškarca i žene (1-prosinca, 2013). Nastranu činjenica da je glasanje ANONIMNO>

Jedino se ne traži mišljenje uličnih čistača – jer vidite, gay fašisti su notorni snobovi i obični pješaci ih ne zanimaju! O običnim pješacima, osobito kad su sami, napušteni ili bolesni, brine se, je li tako, već poslovično, netko drugi!

Vidi se da su gotovo svi oni (a osobito one) koji bijesno i otrovno nasrću na brak to su isti oni ili one KOJE SU SE BORILE PROTIV HRVATSKE DRŽAVNOSTI. Gotovo je 100% poklapanje.

Opet se pojavila ona ista linija demarkacije, kao i ne tako dalekih devedesetih – kada je hrvatski narod najodlučnije rekao ne zlosrećnoj Jugoslaviji.
Gay fasisti zele vladati . I vrijeđati narod. Sjetite se one spasonosne interpretacije UVIJEK S MOĆNICIMA I UVIJEK ZA MOĆNIKE!
Homoseksualni Hrvati i Hrvatice nemaju s time nikakve veze.

Na pokušaj gay fašista da se ide na destabilizaicju Hrvatske države treba gledati kao na ono što on u stvari jest – kao pokušaj puča.

Posebni dopisnik

Dalma Kalogjera, Ph.D, USA

Izvor: Croative.net

Odgovori

Skip to content