Informacije o ulaznicama za predstavu “Tko je ubio Zvonka Bušića” u Splitu

Pozivamo vas na kazališnu predstavu ”Tko je ubio Zvonka Bušića” u kojoj glume Robert Kurbaša i Ana Vilenica, uz alternaciju Lucije Dujmović čija izvedba je dogovorena u Splitu 25. svibnja 2018. godine, u 18.30 i 20.30 sati, u Domu HV Split – dvorana Lora. Karte se sad već mogu kupiti na www.adriaticket.com te na dan predstave u Domu HV Split. Cijena ulaznice je 80 KN, a na sami dan predstave 90 KN.

Predstava ”Tko je ubio Zvonka Bušića” postigla je veliki uspjeh kako u domovini tako i u inozemstvu. Gostovanje ove domoljubne i ljubavne priče svakom novom izvedbom puni dvorane i oduševljava brojne gledatelje. Publika je nakon svake predstave odlazila prepljavljena emocijama, ali i uplakana.

Predstavu je scenski adaptirao Robert Kurbaša prema tekstu Tihomira Dujmovića iz njegove knjige ”Hrvatska u raljama djece komunizma”.

Svi koji žele ranije nabaviti ulaznicu za jednu od izvedbi predstave u Splitu mogu to učiniti u srijedu i četvrtak, 23. i 24. svibnja, u prostoru Hrvatske udruge Benedikt u Splitu (Dubrovačka ulica 15) u vremenu od 19 do 21 sat.

Umjetnička organizacija „Iza zavjese“

Odgovori

Skip to content