Dr. Marko Jukić: Nenad Stazić – glasnogovornik SDP-a!?

Nakon sramotna komentara druga Nenada Stazića: “Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!” SDP se nije oglasio. Također se nisu oglasile sluškinje, GONG, drugarica Mrak i ostali „čistunci“ pa možemo nedvojbeno zaključiti da podržavaju druga Stazića.

Zločin („Posao“ kako kaže drug Stazić) je temeljito obavljen. Ubijeni su pripadnici vojnih postrojbi koji su položili oružje i koji su morali imati status ratnog zarobljenika. Ubijeni su nedužni koji nisu bili pripadnici nikakvih postrojbi, koji nisu napravili nikakav zločin. Silovane su i ubijene mnogobrojne djevojke. Ubijeni su mnogobrojni intelektualci, umjetnici, vlasnici dvoraca i stanova, ranjenici i bolesnici, časne sestre, svećenici, novinari, liječnici, pitomci škola itd. 

Slika 1.

Slika 2.

Slika 3.

Slika 4.

Slične izjave od SDP-ovaca, HNS-ovaca, SDSS-ovaca i drugih smo i prije čuli. Taj govor mržnje antihrvatskih snaga je u Hrvatskoj dozvoljen ali nije dozvoljen jedan pozdrav, nije dozvoljena majica na kojoj je izvorni grb HOS-a.

Ovim komentarom je drug Stazić izrazio žaljenje što nije pobijeno više nevinih Hrvata. Oglasio se drug Arsenije, u svom komentaru je napisao: „Relativiziranje zločina koji su pobjednici počinili nakon Drugog svjetskog rata, pa makar se radilo i o stilskim figurama i ukazivanju na probleme s kojima smo suočeni i danas, čini nas manje vjerodostojnima u obrani pozitivnih vrijednosti antifašističke borbe i ukazivanju na strašne zločine počinjene od fašista. Istina o herojskoj partizanskoj borbi naš je saveznik, a dio te istine je i ono što nije bilo dobro“.

Slika 5.

Slika 6.

Slika 7.

Slika 8.Dakle drug Arsenije nije osudio kolegu Stazića zbog govora mržnje već je izrazio zabrinutost jer Stazićev komentar loše utječe na vjerodostojnosti SDP-a. Herojska borba partizana je jedno, a zločini partizana komunista su nešto drugo. Fašisti jesu napravili strašne zločine ali partizani su ih nadmašili u zločinima. Ubijanje ratnih zarobljenika koji su dobrovoljno položili oružje je mnogo veći zločin nego što su ga počinili fašisti (riječ je o našem prostoru).

Stazić i njemu slični tvrdi da fašizam u Hrvatskoj nije pobjeđen! Gdje oni vide fašizam? Otkrivanje grobišta i komunističkih zločina je za njega fašizam. Ispravljanje jugoslavenske komunističke (zločinačke) historiografije je za njega i njemu slične revizija povijesti. Negiranje i opravdavanje komunističkih zločina je antifašizam a otkrivanje istine je fašizam. Zločinci i njihovi potomci ne žele čuti istinu o zločinima koje su počinili, ne žele čuti da žive u otetim stanovima, ne žele čuti da su bili povlaštena kasta i da nisu odgovarali za svoje zločine, pljačku i izdaju. Oni optužuju predsjednicu, nogometaše, poslovne ljude, pjevače intelektualce za fašizam a bez ijednog valjanog dokaza. Drug Stazić želi čuti zahvalu Titovim ubojicama za ubojstva, pljačku, politički teror i osiromašenje naroda. To može samo bolesnik!

Danas imamo dovoljno dokaza o zločinima Titovih partizana: Tezno, Macelj, Huda jama, Kočevski rog, Sljeme, Daksa, Sloven Gradec, Široki brijeg itd. Drug Stazić smatra da 900 masovnih grobnica nije bilo dovoljno (na području Jugoslavije oko 1700).

SDP je antihrvatska stranka, nastavljač zločinačke komunističke partije Hrvatske (Jugoslavije) koja je bila protiv osamostaljenja Hrvatske, koja je razoružala teritorijalnu obranu, koja je dilala dokumente i provodila takozvanu detuđmanizaciju. To je zločinačka partija koja izmišlja fašizam i ustaštvo u Hrvatskoj. Nikada nisu priznali svoje zločine, nikada se nisu ispričali obiteljima žrtava ni hrvatskom narodu.

Istina je da su komunisti (Titovi partizani) mnoge oslobodili od života i imovine o čemu je govorio i prvi čovjek UDBA-e 1951. godine.

Slika 9.

Dr. Marko Jukić

Odgovori

Skip to content