Mediji iz susjednih zemalja: Srbi pišu o skandalu, ali i senzaciji; Slovenci ističu ‘Hrvatska ponizila Argentinu’

Velika pobjeda Hrvatske nad Argentinom odjeknula je i u našem susjedstvu.

Tabloid Informer već vidi teorije zavjere, te navodi da komentator Miloš Krivokapić otvoreno navijao za Hrvatsku i veselio se golovima Rebića, Modrića i Rakitića.

“Ne sjećamo se kad su posljednji put komentatori RTS-a ovako srčano i emotivno navijali za reprezentaciju Srbije”, ističe to Informer kao “skandal”.

Kurir piše o senzaciji na SP-u, nevidljivosti Lionela Messija, a B92 kako su “Hrvati odigrali maestralnu utakmicu i nadigrali protivnika”.

“Hrvatska ide dalje, brodolom očajne Argentine”, ističu Večernje novosti.

Bosanskohercegovački Dnevni avaz piše o utakmici kao o derbiju skupine, te kako je Hrvatska demolirala suparnika. Klix.ba ističe: “Sjajna Hrvatska pregazila veliku Argentinu…”

Spomenimo i Slovence, čije Delo navodi kako su “Hrvati razbili vojsku Lea Messija”, dok dnevnik.sl poručuje “kako je Hrvatska ponizila dvostruke svjetske prvake”.

Izvor: narod.hr; Foto: fah

2 comments

  1. Mario Milovčić

    Tko o čemu a Srbijanci o Hrvatskoj i Kosovu, gledaju Xhaki i Shaqiriju u kopačke, a oni im zabiše 2 komada. A četnički šegrti Dačić, Vučić i Vulin nek’ “pevaju borbene” kako Kosovo i Metohija nisu država već 10 godina, a Hrvatska već kvarat stoljeća i kako se “više, bre, neće da ponovi ni Blesak ni Oluja” dok su oni živi, a jedva da su živi. Čut’ bre, čedo, ne brboči, izbit ću ti glogom oči! Dali su vam Šiptari posla, a i Hrvati, nisu li ono Drmić i Gavranović naši dečki, a tek šta će bit s Brazilom. Tada ćemo vam zapivat “ZDS… baci bombu, goni bandu preko Drine u 3 lepe materine”! Pa proglasite još jednom četničkoga protu, Hitlerova obožavatelja, Nikolaja Velimirovića svetim, a ostavite se Jasenovca i svetog Alojzija i povucite konačno svoga Milorada Pupavca i “celu mu porodicu” tamo preko Drine, daleko od mora, gdje nikad nije i neće biti ta “mala Srbija”. Naprid, Vatreni, u boj, u boj za Narod svoj, Križ časni i Slobodu svetu!!!

  2. Mario Milovčić

    A tek ćete večeras vidit skandal i sramotu kad švicarski Albanci demoliraju Srbiju!!! Lijepa li si…!!!

Odgovori

Skip to content