Notornom „ustaši“ i „antifašisti“ sada smetaju i dresovi hrvatske reprezentacije

Još malo, pa će po mržnji prema Hrvatima i svemu što hrvatski diše, portal notornog Drage Pilsela, nadmašiti i neke druge “hrvatske“ portale koji ne skrivaju svoj bijes i mržnju, poglavito kad su hrvatski uspjesi u pitanju, bilo u gospodarstvu, politici ili pak športu.

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija, pod vodstvom sjajnog Zlatka Dalića, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, izborila četvrtfinale, čemu se veseli ogroman broj i to ne samo ljubitelja športa, tim prije što na taj način promoviraju Hrvatsku, (tri puta više od svih naših veleposlanstva u svijetu), notorni Pilsel u komentaru „Je li lakše biti Argentinac ili Hrvat“  (Autograf, 2. srpnja 2018.) napisao je da „ne želi navijati  za momke u crnom“. Također napominje da “gasi Hrvatski radio kad puštaju Thompsonovo ustašovanje“.

  • „Ta je priča završena: Herceg – Bosna je zločinački promašen i pravomoćno osuđeni projekt Franje Tuđmana i Gojka Šuška koji bi završili u Haagu da su ostali na životu, pa je „umjesto njih“, simbolički rečeno, otrov popio Slobodan Praljak. Dakle, završena priča. Osim za fašiste na HRT-u i u Šukerovom, odnosno Mamićevom HNS-u“  – grmi notorni, jadni i žalosni Pilsel.

Nekadašnji argentinski deklarirani „ustaša“, a danas vatreni „antifašista“, također se pita: „Tko stavlja crne majice hrvatskim igračima, zagrijava im mozak u svlačionici uz „Bojnu Čavoglave“?“

Smeta ga također i Drago Čosić, koji prenosi utakmice hrvatske reprezentacije, pa ga naziva „nacionalističkim agitatorom i propagandistom“.

O drugim glupostima, podvalama i bedastoćama njegovih „komentara“ nije vrijedno trošiti riječi. Nu, ipak još treba spomenuti da na svom Tweeteru svako se malo „okrzne“ uz hrvatsku Predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Ovog puta mu smeta što je otputovala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji bodriti naše protiv Danske, što je nazvao „odvratnim populizmom“ (valjda je trebala poput Josipovića i sličnih navijati za srpsku reprezentaciju!?).

Kao prvo, tko je taj bivši vatreni „ustaša“, a danas još vatreniji „antifašista“ da određuje u kojim će i kakvim dresovima hrvatska nogometna vrsta pobjeđivati, odnosno tko je i kada zabranio da se ti i slični dresovi ne mogu nositi?

Činjenica je da se on i njegovi kompanjoni ne mogu pomiriti s hrvatskom državom, (pa čak ni uspjesima nogometaša), da im smeta Herceg-Bosna, ali ne i Republika Srpska, da ne vide i ne čuju kad Srbi na stadionima urlaju: „Od Topole pa do Ravne Gore, sve su straže đenerala Draže“ Ili „Vukovar je naš“ itd. i tako redom.

Jadni Pilsel je „ikona“ mržnje prema svemu što hrvatski diše. Već je, kao takav, davno prepoznat, a ne bi se čudili da su ga (1989.) poslali iz Argentine, kao nekog „žbira“, zaduženog za stvaranje pomutnje, poglavito među hrvatskim braniteljima, kršćanima, domoljubima…

Da nije tako, ovaj bi čovjek već odavno napustio „fašističku“ Hrvatsku, što će vjerujemo i učiniti, samo dok obavi svoju misiju do kraja!

Mladen Pavković,  predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

2 comments

  1. Berislav

    Poštovani Gospodin “Carlos” je izgleda u dubokom problemu sam sa sobom i svojim viđenjima i interpretacijama svega i svačega.

Odgovori

Skip to content