Luka Modrić priznao što sanja: ‘Bilo bi nevjerojatno podići pehar kao kapetan’

Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a kapetan Luka Modrić priznao je za službenu stranicu Fife kako sanja o podizanju pehara prvaka svijeta kao kapetan hrvatske reprezentacije.

“Još od 2008. godine nikad nismo nikog pobijedili u nokaut fazi i bilo je jako bitno da to skinemo s leđa. U reprezentaciji sam deset godina i imali smo nekih nesretnih poraza, poput onih protiv Turske i Portugala. Trebalo nam je malo sreće i mislim da smo je zaslužili”, rekao je Modrić.

“Velika je privilegija biti na SP-u, igrati za reprezentaciju prava je čast i užitak, ali osvojiti Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom je nešto gotovo nezamislivo. Bilo bi nevjerojatno podići pehar kao kapetan”, poručio je Luka, koji zna da nije lako doći do toga.

“Očekujemo da će Rusija igrati slično kao protiv Španjolske. Vole igrati na kontre, mnogo trče i dobru su organizirani. Zaslužili su biti u četvrtfinalu i sigurno će pokušati proći dalje. Suočiti se s Rusijom i njezinim navijačima bit će spektakularno”, zaključio je Luka.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content