FIFA ponovno kaznila HNS: Smeta im čak i majica Danijela Subašića s likom Hrvoja Ćustića

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) sa 70.000 švicarskih franaka zbog povrede marketinških pravila za vrijeme utakmice osmine finala svjetskog prvenstva protiv Danske.

Iz FIFA-e su objavili kako je Hrvatska za vrijeme utakmice koristila piće neovlaštenog proizvođača, a Fifa je dala ekskluzivna prava samo jednoj kompaniji čiji se proizvodi smiju vidjeti na utakmicama.

Iz krovne nogometne organizacije su upozorili i hrvatskog vratara Danijela Subašića i to zbog majice s likom Hrvoja Ćustića koju nosi ispod dresa.

Poručili su kako je Subašić prekršio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

Ovo je druga kazna koju je HNS dobio za vrijeme SP-a u Rusiji. Nakon utakmice s protiv Argentine kažnjen sa 13.000 švicarskih franaka zbog sudjelovanja naših navijača u tučnjavi, te zbog bacanja predmeta na teren.

Izvor: Hina/mh; Foto: fah

1 comment

  1. Mario Milovčić

    Neoliberalni LGBTIQ masoni iz FIFA-e i Bruxellesa, jednom rječju bezdušni neofašisti!?! Smeta im što Daniel voli i pati za pokojnim suigračem i prijateljem, a ne smeta im drski neokolonijalizam bivših i sadašnjih kolonijalista od Engleske do Rusije, od Sirije do Krima!? Ne smeta im korupcijsko-špijunsko-mafijaško djelovanje njenih glavešina!? Ako ste gledali u subotu onaj dokumentarac “Svjetsko špijunsko prvenstvo” trebali ste se zgroziti kao što sam ja, jer to je toliko bolesno ogavni i zaprepašćujući kriminal da nisam mogao doći sebi 2 dana. Na što su sve spremni ti ljigavi Englezi i ostali, koji misle da su oni stvarno izmislili nogomet i da su najbolji na svijetu, a da nisu 1966. bili domaćini ne bi nikad bili svjetski prvaci i da je onda bio VAR ne bi ni tada bili. Vidjet će u subotu i nedjelju tko će biti svjetski prvak i neka se pripaze Šveđana, a Brazilci Belgijanaca!! Tim bjelosvjetskim masonima ništa nije sveto!? Bog i Hrvati, a neka Sotona pati!

Odgovori

Skip to content