Predstavljanje knjige “Ne bojte se” Ivana Ugrina u Zagrebu

  • Written by:

Udruga zagrebačkih Poljičana “Sveti Jure”

i

Hrvatska udruga Benedikt

pozivaju Vas na predstavljanje knjige “Ne bojte se” autora Ivana Ugrina, novinara i publiciste, koje će se održati u petak, 12. listopada 2018., s početkom u 18.30 sati u Poljičkom dvoru (Ilica 48) u Zagrebu.

Uz autora Ivana Ugrina knjigu će predstaviti Diana Tikvić, novinarka Hrvatskog katoličkog radija, fra Tomislav Glavnik, gvardijan franjevačkog samostana Svetog Duha i Zvonimir Hodak, odvjetnik i kolumnist. Događajem će moderirati Zdravko Vladanović, dipl. iur.

Tekstovi u ovoj knjizi datiraju od 14. rujna 2014. do 24. lipnja 2018. Objavljivani su uglavnom u istoimenoj kolumni “Ne bojte se” na portalu Misija Slobodne Dalmacije, koji Ugrin uređuje od njegova pokretanja u listopadu 2014. godine.

“Ukoričujem ih zbog svoje djece i svih budućih naraštaja da nikada ne zaborave svoje kršćanske i nacionalne korijene, suprotiva svima onima kojima je hrvatski narod trn u oku jer nas je Gospodin blagoslovio najljepšom zemljom na svijetu. Neka se ne dogodi da se jednog dana bude spominjala ona biblijska: ‘Propast tvoja… iz tebe dolazi!’ Sačuvao nas dragi Bog u vijeke vjekova!” napisao je splitski autor u predgovoru najnovije knjige.

Izvor: hu-benedikt.hr

Skip to content