BLIŽI SE KRAJ POLITIČKIM SRBIMA U RH

“POVIJESNI DAN ZA NAS HRVATSKE PRAVOSLAVCE…”
{jathumbnail off}
Konačno je pukla tikva između prijateljstva predsjednika Republike Josipovića i četničkog lidera srpske manjine u RH. Zaslugom Ive Sanadera, najvećeg izdajnika svih vremena u Hrvata Srbi su, kao jedinstven slučaj u svijetu, dobili status POLITIČKIH SRBA te slijedom tog statusa i 3 zastupnička mandata.

Kako sada stvari stoje, status  političkih Srba preimenuje se i status političkih Hrvata, na čijem će čelu, po svoj prilici, biti novo pečeni Josipovićev prijatelj Veljko DŽakula. A kako doznajemo iz povjerljivih izvora bliski DŽakuli, sam Džakula će se učlaniti i u Hrvatsku pravoslavnu zajednicu. Tim činom Džakula će još više utvrditi svoj status političkog Hrvata. Čujemo također da je Veljko DŽakula prekinio sve sveze sa Beogradom,  jer ga tamo smatraju izdajicom srpskog naroda. Našto Džakula odgovara, –  ja nikada i nisam pripadao srpskom narodu, već hrvatskom – skupa sa svim mojim sumještanima iz Pakraca, a i šire (!?).

Strpimo se još malo, jer pored Džakule uskoro će i popis stanovništva pokazati koliko u stvari ima Srba i RH.

Uredništvo HPZ-a/hu-benedikt.hr

Nap. ur.: Zašto toliko kasni objava rezultata popisa stanovnika? Možda, zato sto već sada, ima više pravoslavnih Hrvata nego Srba, a to političkoj oligarhiji stvara, nepotrebne komplikacije oko ‘aranžmana’ s EU birokratima!?

Pogledajte priču iz ‘antifašističke’ povijesti:

Proširite znanje i pročitajte:

Hrvatska pravoslavna crkva kao duhovna potreba

Autokefalnost Hrvatske pravoslavne crkve

BLIŽI SE KRAJ POLITIČKIM SRBIMA U RH PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 2
LošeOdlično
HPZ Aktualnosti
Urednik Administrator
Petak, 17 Kolovoz 2012 19:45
POVIJESNI DAN ZA NAS HRVATSKE

PRAVOSLAVCE..

Konačno je pukla tikva između prijateljstva predsjednika Republike Josipovića i četničkog lidera srpske manjine u RH. Zaslugom Ive Sanadera, najvećeg izdajnika svih vremena u Hrvata srbi su, jedinstven slučaj u svijetu, dobili status POLITIČKIH SRBA te slijedom tog statusa i 3 zastupnička mandata.

Kako sada stvari stoje, status  političkih srba preimenuje se i status političkih Hrvata, na čijem će čelu, po svoj prilici, biti novo pečeni Josipovićev prijatelj Veljka DŽakula. A kako doznajemo iz povjerljivih izvora bliski DŽakuli, sam Džakula će se učlaniti i u Hrvatsku pravoslavnu zajednicu. Tim činom Džakula će još više utvrditi svoj status političkog Hrvata. Čujemo također da je Veljko DŽakula prekinio sve sveze sa Beogradom,  jer ga tamo smatraju izdajicom srpskog naroda. Našto Džakula odgovara, ja nikada i nisam pripadao srpskom narodu, već hrvatskom – skupa sa svim mojim sumještanima iz Pakraca a i šire.

Strpimo se još malo, jer pored Džakule uskoro će i popis stanovništva pokazati koliko u stvari ima Srba i RH.

Uredništvo

Odgovori

Skip to content