Komunjare protiv dr. Miroslava Škore

23. lipnja 2019. dr. sc. Miroslav Škoro najavio je kandidaturu za predsjednika RH. Dr. Škoro jasno je kazao što ga je ponukalo na kandidaturu i što treba poduzeti da bi Hrvatska konačno krenula naprijed. Na odmjereni, pošteni i utemeljeni istup dr. Škore reagisali su dežurni komunistički komentatori, takozvana levica (čitaj levo orjentisani fašisti) i ustavnopravni “stručnjaci”.

Izjavio je:  U Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, to je zapisano u prvom članku Ustava. Jedino predsjednika Republike narod još neposredno bira. Hrvatskom danas vlada kontrolirani stranački sustav u kojemu se na vlasti izmjenjuju dvije najjače stranke sa svojim trgovačkim partnerima. Dogodine nas možda čeka i velika koalicija. Političke elite potpuno su se otuđile od naroda, bahatost i arogancija ide toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama nedopušta održavanje referendum

Sve što je dr. Škoro kazao točno je, drugo je pitanje je li moguće to provesti jer su Hrvateki nezainteresirani pa ne izlaze na izbore niti na ulicu da pokažu što misle o političarima i vlasti. Komunjare iz HDZ-a i komunjare iz SDP-a se potpomažu u očuvanju vlasti i protive se pravednijem izbornom zakonu, protive se volji naroda. Zbog lošeg izbornog zakona u Saboru imamo uhljebe, imamo one koji ne poštuju državnu himnu, one koji ne poštuju hrvatske zakon, koji ne poštuju hrvatski jezik i one koji siju mržnju prema svemu što je hrvatsko. To je stvarnost, rezultat sadašnjeg izbornog sustava i sadašnje vlasti.

Saziv Sabora nije odraz volje naroda već je odraz lošeg izbornog zakona koji omogućava manipulacije, smicalice, političku trgovine i uhljebljenje. Protiv promjene izbornog zakona su sestrinske komunističke stranke (HDZ, SDP i drugi) jer bi promjenom izbornog zakona voljom naroda izgubili svoje dobro plaćene pozicije.

Dobro kaže dr. Škoro da je narod izgubio povjerenje u institucije  sustava jer sustav je omogućio pljačku, gubitak milijardi kuna zbog nesposobnosti i nebrige državnih službenika (Uljanik), sustav je omogućio neučinkovito pravosuđe, omogućio je da zločinci slobodno šeću Hrvatskom, omogućio je da se hrvatski narod vrijeđa sa saborske govornice, omogućio je da pojedinci šire laži i mržnju među građanima Hrvatske.

Ovo je posebno zasmetalo drugove s takozvane desnice i ljevice (levice):

Moj prvi predsjednički potez bit će upućivanje Inicijative prema parlamentu za promjenu Ustava. Ako tu inicijativu potrebna većina ne prihvati, predložit ću predsjedniku Vlade raspisivanje ustavnog referenduma. A ako on odbije, pozvat ću građane na prikupljanje potpisa za raspisivanje referenduma. A tada bih volio vidjeti onoga tko će pokušati izigrati volju naroda. Predsjednik Republike jedini je dužnosnik koji predstavlja cijeli narod i mandat dobiva neposredno od tog naroda. Njegov utjecaj stoga mora biti razmjeran toj činjenici. Ja ne želim biti predsjednik “fikus” već predsjednik koji će imati dovoljno ovlasti za provođenje onih politika zbog kojih će me narod izabrati”.

Za vladajuće i SDP je narod “fikus” i oni su protiv referenduma, protiv volje naroda jer u Hrvatskoj imamo takozvanu parlamentarnu demokraciju koja je antipod demokracije. Stranačke liste na kojima su uhljebi, izdajnici i nesposobni nisu odraz demokracije već gruba manipulacija i izigravanje volje naroda.

Dr. Škoro jer  kazao za što se zalaže, kako on vidi funkciju predsjednika pa su kazali da hoće biti novi Tuđman. To je grubo podmetanje i nema nikakvu utemeljenost jer su povijesne okolnosti drugačije. To što je napravio dr. Franjo Tuđman, jedan jedini, je čudo i nitko to više ne će ponoviti. Jaka osoba koja je imala jasan cilj i način kako ga ostvariti te povoljan povijesni trenutak rezultirali su ostvarenjem stoljetnog sna hrvatskog naroda.

Postojeći sustav, takozvane hrvatske parlamentarne demokracije (čitaj parlamentarnog uhljebljenja) pokazao je niz slabosti i treba ga mjenjati! Kako? To bi nam trebali kazati naši ustavnopravni stručnjaci ali oni ne znaju ništa o demokraciji (učili su komunističko pravo) pa nam ne mogu ništa ni ponuditi ali dr. Škoru kritiziraju ili kritikuju (kako vam drago).

Žalosno je da se za predsjednika kandidira osoba za koju je “Hrvatska slučajna država”, to komunističkim komentatorima, ustavnopravnim stručnjacima ne smeta, oni podržavaju sve one koji su protiv hrvatske države.

Sama pomisao na promjene izbornog zakona za komunističke uhljebe (HDZ-a, SDP-a, IDS-a, HNS-a, SDSS-a…), je zastrašujuća pa će oni sve učiniti da do toga ne dođe. Zahvaljujući današnjem izbornom zakonu Hrvatsku zastupaju ljudi koji misle da je Zagreb područna ispostava Beograda (npr. Ministarstvo spoljnih poslova RH koje na četničke optužbe ne ragira).

Tko je napao dr. Miroslava Škoru? Napali su ga neprijatelji Hrvatske: komunistički potomci koji misle da imaju nasljedno pravo na vlast, lažovi (čije laži ni Haag nije prihvatio), HDZ-ov uhljebi koji ne poštuju volju naroda, komunistički ustavnopravni stručnjaci koji ništa nisu naučili o demokraciji jer su završili komunističko pravo. Tim pravnim stručnjacima je normalno da se smicalicama onemogući referendum, da se nakon izbora izigra volja naroda i da se vodi politička trgovina zastupničkim mandatima. Samo budala može usporediti dr. Miroslava Škoru s razbojnikom Karađorđevićem koji je 1929. uveo srbijansku diktaturu. To pokazuje njihov bolesni komunistički mentalitet i mržnju prema Hrvatskoj. 

Dr. Miroslava Škoru su neprijatelji već svrstali u takozvanu desnicu jer izjaviti domoljublje je za njih neprihvatljivo, biti domoljub znači biti desničar, ustaša, fašist itd. To je njihovo bjedno (komunističko) poimanje demokracije. U RH nema ni desnici ni ljevice postoje domoljubi, izdajnici, uhljebi, potomci komunističko-četničkih zločinaca i izgubljeni diletanti koji ništa nisu naučili niti shvatili.

Zalaže se (dr. Škoro) da Hrvatska bude ravnopravna u EU i da EU bude zajednica ravnopravnih nacija a ne unitarna zajednica koja narodima (državama) nameće svoju volju. Današnja vlast i leva opozicija su protiv hrvatskog suvereniteta i hrvatske države.

Dr. Škoro ne želi okrenuti glavu u drugu stranu i praviti se da ne vidi kuda Hrvatska ide. Njegova dijagnoza stanja je apsolutna točna: “Političke elite potpuno su se otuđile od naroda. Bahatost i arogancija idu toliko daleko da se raznim smicalicama i manipulacijama ne dopušta održavanje referenduma’.

Podrška dr. Miroslavu Škori! Neka narod odluči!

Dr. Marko Jukić

Skip to content