Supermen Bero opet lupeta

Bero supermen je na čelu neokomunističke stranke koja je sljednica zločinačke komunističke partije Hrvatske i Jugoslavije. Drug Bero je mlad ali to nije opravdanje da ne zna za zločine SKH i SKJ-u. Drug Bero ne zna da su komunisti dekretom ukinuli Hrvatsku liječničku komoru, konfiscirali imovinu komore, ne zna da je doktorima medicine ukinuta titula dr. med. (vraćena tek 1986/87.) i da su doktori sustavno bili maltetrirani od strane komunističkog sustava, stavljanje na stup srama zbog davanja bolovanja i propisivanje lijekova. Njegovi komunistički prethodnici su pravili liste doktora na kojima su isticani (stavljani na stup srama) doktori medicine koji su dali najviše bolovanja ili propisali najviše recepata.  Nije se radilo o stručnoj analizi već o administrativnom postupku bez analize o kojim pacijentima liječnici skrbe. Drug Bero ne zna za radničko samoupravljanje gdje su neke zdravstvene stanice vodili vozači sanitetskih vozila. Ništa supermen Bero ne zna, osim lupetanja!

Zašto je ovo važno spomenuti? Važno je, jer je za vrijeme komunističke vlasti srušen ugled zdravstevene struke (doktora i medicinskih sestara) pa danas imamo rezultate komunističke vladavine (koje niti jedna vlada RH nije ni pokušala sustavno promjeniti). Za vrijeme SDP-ovih vlada stanje se dodatno pogoršalo. Narod lijepo kaže: Kako posiješ tako požanješ!

Drug Bero kaže Zdravstvu prijeti kolaps”, otkrio je novi kontinent!? Bravo Bero!

Reforma zdravstva je nužna ali ne po komunističkom receptu, preljevanje iz šupljega u prazno! Ako se želi napraviti reforma zdravstva drug Bero mora znati da će ona biti bolna i da se ne može napraviti preko noći kako on misli.

“PREDSJEDNIK SDP-a Davor izjavio je danas kako ta stranka planom reforme želi građanima pružiti kvalitetnu zdravstvenu skrb, a medicinskom osoblju osigurati da im se plati svaki odrađeni sat, ocijenivši da je hrvatsko zdravstvo ‘tiho privatizirano’ i ‘prijeti mu kolaps’.”

Zaboravio drug Bero da je za vrijeme SDP-ove vlasti bio štrajk u Zdravstvu!

Podsjetio je da je SDP prije manje od godinu dana prezentirao svoj plan reforme zdravstva, koji bi, kako smatraju, doveo do samoodrživosti sektora. “SDP će inzistirati na smanjenju lista čekanja, otvaranjem bolnica u popodnevnim satima, uspostavi nacionalnih centara za izvrsnost, čime bi se najzahtjevnijim bolesnicima sa specifičnim zdravstvenim stanjima poboljšala skrb”.

Drage građanke i građani nemojte se brinuti jer supermen Bero će smanjiti liste čekanja, i učiniti sustav zdravstva samoodrživim (virtualno?). Kaže da u sustavu nedostaje 10.000 medicinskih sestara, nije naveo koliko liječnika nedostaje, ali on će smanjiti liste čekanja, uvesti popodnevnu smjenu u kojoj će raditi SDP-ovci i to besplatno jer oni strašno vole narod (koliko i na koji način “vole” narod to nam je dobro poznato). On će vas liječiti u popodnevnim satima i to bez naknade!  Lupeta, lupeta drug supermen.

Međutim, stvarnost je sasvim drugačija. Kada je sestrinska stranka HDZ s koalicijskim partnerima predložila da se za promižbu kandidata za europske izbore umjesto 1,5 milijuna kuna izdvoji 4 milijuna kuna tada Bero nije novac koji je namijenjen SDP-u dao Ministarstvu zdravstva, fondu za skupe lijekove, za liječenje rijetkih bolesti itd. već ga je potrošio na samoreklamu! Bero se nije odrekao dijela (recimo 50%) plaće za medicinske sestre ili za pomoć ugroženima!

“Naš cilj je stvoriti pravedan sustav te da kvalitetna zdravstvena skrb u Hrvatskoj bude dostupna svima, a ne samo privilegiranima”, istaknuo je Bernardić. Drug Bero supermen obećava ruralnim područjima na otocima, dalmatinskoj zagori i slavonskim malim mjestima istu razinu zdravstvene zaštite kao u Zagrebu! Zna li Bero supermen što priča? Zna li Bero supermen da trajekt do Lastova vozi samo 4,5 sati pa da nije moguće osigurati jednaku razinu zdravstvene zaštite stanovniku Lastova kao stanovniku u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku.

Zna li drug Bero supermen koliko je koštala helikopterska služba SDP-a i koji su bili njeni učinci? Ne zna drug Bero supermen da ti helikopteri nisu letjeli po jugu, buri, niti noću već je to radila Hrvatska vojska!

Drug Bero supermen je za izvanrednu sjednicu Sabora koja ne će ništa rješiti, jedino će se drug Bero supermen (i kompanija) slikavati i lupetati. Takve sjednice nam ne trebaju!

Kaže Bero supermen “mi smo ozbiljna stranka”. Mi stariji znamo koliko su ozbiljna stranka, znamo koliko su ljudi ubili, imovine konfiscirali i zla napravili. Mi znamo što su ostavili nakon 45 godina vladavine! Drug Bero bi mogao pročitati povijest Gologa otoka, Lepoglave i stare Gradiške te argumentirano pokazati koliko su ozbiljna stranka.

Drug Bero supermen je za smanjenje PDV-a u turizmu ali drug nije za ukidanje saborskih i drugih privilegija dužnosnika, nije za reformu izbornog zakona, nije za reformu državne uprave, nije za pravnu državu, nije za smanjenje administracije na državnoj i lokalnoj razini, nije za izražavanje volje naroda na referendum itd.

Drug Bero supermen zaboravio je što nam je partija, čiji je on sljedbenik, ostavila. Ima dovoljno literature pa neka se drug Bero supermen informira prije lupetanja.

Drug Bero supermen je štovatelj zločinca Tita za kojeg međunarodni istraživači tvrde da je ubio više od milijun ljudi.

Drug Bero je stručnjak i za turizam pa je u Splitu lupetao o turizmu!?

Koliki je utjecaj legalizirane marihuana na učestala lupetanja SDP-ova supermena nije poznato?

Skip to content