Nadom nošeni, emisija prvog petka svibnja na Radio Mariji

  • Written by:

TOP TEMA, KORONAVIRUS U EMISIJI RADIO MARIJE IZ SPLITA

Dragi naši članovi, prijatelji i vjerni čitatelji kolumni Hrvatske udruge Benedikt,
odlučila sam ne uskratiti vam lijepo i korisno iskustvo doživljaja kojim sam darovana slušanjem emisije Nadom nošeni na Radio Mariji prvog petka mjeseca svibnja. Bila je to jedna od redovitih emisija susreta liječnika i zdravstvenih djelatnika s temom Zdravlje urednice i voditeljice dr Zdenke Čorkalo, znane nam sugrađanke, liječnice, anesteziologinje, naše uvažene članice i vrijedne spisateljice koja često obogaćuje naše kolumne vrlo zanimljivim temama, najčešće, iz osobnog svijeta.

Gost emisije, docent dr. primarijus Božidar Duplančić, specijalist anesteziologije, reanimacije intenzivnoga liječenja u KBC-u Split. Tema emisije, Respiratorni centar u Splitu osnovan i namijenjen oboljelim od Covida-19. Pažljivo i domišljato usklađena aktualna tema boli, straha, nesigurnosti i smrti od gotovo nepoznatog napadača koronvirusa i predstavnika liječnika s prve crte obrane od zaraze koja zabrinjava cijeli svijet.

„Što je respiratorni centar, kako se u njemu liječi, živi i umire?“, bilo je prvo pitanje naše voditeljice. Imate priliku poslušati cjelovitu emisiju, zanimljivu i aktualnu, vrijednu pažnje i komentara.

Razgovor možete poslušati ovdje. 

 

Hrvatska udruga Benedikt/ Margita Vučetić

enclosure:
https://www.radiomarija.hr/arhiva/05/nn20200501corkalo.mp3 91905881 audio/mpeg
Skip to content