Kada divljak dodatno podivlja, to je znak nemoći!

20/04/2022

By

Kazimir Mikašek

Nije trebalo dugo čekati rušilačku KingKongovsku reakciju Zorana Milanovića na more negativnih medijskih napisa, u kojima se analitički dokazuje da je projekt pod kodnim imenom „Pomilovanje“ nastao upravo na Pantovčaku.

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

O konzultacijama Milanovića s Gotovinom, Rojsom i Nobilom o temi „Pomilovanje“ javnost je već obavještena, a čak je i maloj djeci jasno da Milanović bez potpore šačice generala ne bi ulazio na ovako sklizak teren. Ono što se samo može pretpostaviti, pripremanje terena za pomilovanje osuđenih udbaških zločinaca trajalo je od početka Milanovićevog mandata besprizornim uvlačenjem braniteljima i časnicima pod kožu, a danas su maske pale i potpuno je raskrinkan taj lutkarski igrokaz.

Kada je Milanović čuo da je Andrej Plenković u Hrvatskom saboru rekao da je cijela akcija pomilovanja Perkovića i Mustača orkestrirana, (a što je drugo nego je orkestrirana, u medijskom i svakom drugom smislu), Milanović je podivljao i totalno izgubio živce pa na najprimitivniji način udario na pokojnog Maria Plenkovića.

„Taj prljavi Plenković je udbaški nasljednik i on sada ovo govori… Pa to je moralna katastrofa!

Nije to neslužbeno, jučer je to Medved sa staklenim očima rekao, da je to orkestrirano između Ureda predsjednika i odvjetnika. Danas je Plenković govorio o tome. To je jako službeno, to je rekao prvi HDZ-ovac. Ja sam čekao par dana. Ja sam s nekim od tih ljudi dobar prijatelj.

Dvojica su se pod pritiskom slomili. Krešić je bio bliski suradnik Gojka Šuška. Tu je i Rojs kojem je Udba mrcvarila obitelj decenijama. Nije Rojsov ćaća surađivao s Perkovićem i bio doušnik na televiziji. Jel vaš bio? Nije ni moj ni Rojsov ni Gotovinin“, rekao je Milanović.

Dakle, kada divljak podivlja u svojoj nemoći ništa mu drugo ne preostaje nego udariti obitelj, ne praveći razliku između živih i pokojnih, između sinova i očeva, što dodatno oslikava svu morbidnost poslovično divljačkih istupa vladara s Pantovčaka. Zoranu je u ovoj udbaškoj priči bitno i najvažnije to što je navodno pokojni Mario Plenković u bivšoj Jugi navodno koketirao s udbom, pa je zbog tog „krimena“ Andrej Plenković, njegov sin „prljavi udbaški nasljednik“, kao da je mogao utjecati na aktivnosti svog oca dok se još nije ni rodio. Divljak pri tome potpuno zaboravlja „Lex Perković“, svoj vlastiti autorski zakon donesen radi spašavanja vojnika udbe, a što je još važnije, u svom bijesu zaboravlja aktualnu temu „Pomilovanja“ pravomoćno osuđenih udbaških nalogodavaca monstruoznih ubojstava?

Pa tko je onda u ovoj otužnoj priči „prljavi udbaški nasljednik“, Plenković koji nije pisao zakone o spašavanju udbaških zločinaca, koji je bio za izručenje i koji je apsolutno protiv pomilovanja udbaša, ili je veći prljavac ipak Milanović koji se još jednom javno prokazao kao zaštitnik udbe i njihovih zločina.
Milanoviću se pogoršalo, pjena na usta pa nastavlja!

‘Kad govorimo o UDBA-i, mrska mi je ta tema, ali HDZ je zalijepljen za tu UDBA-u kao žvakaća guma na pločnik usred ljeta na zagrebačkom kolodvoru. Taj smrad se širi 30 godina. I Plenković sad nekome govori gdje je bio i što je njegova riječ? Da je to orkestrirano od mene i retardiranih tipova koji su bili u tamnici za Hrvatsku? Tako ih prljavi Plenković naziva. Taj prljavi Plenković će morati govoriti sa mnom o tome’, kaže predsjednik.

Glede HDZ-a ista stvar kao i s Plenkovićem? Tko su veći udbaši, oni iz Milanovićevog SDP-a koji su pisali „Lex Perković“, ili oni iz HDZ-a koji su inzistirali na poštivanju međunarodnog pravnog poretka i izručenju osumnjičenika njemačkom pravosuđu? Tko su veći udbaši HDZ-ovci koji su rezolutno protiv pomilovanja osuđenih udbaša, ili oni koji na tome inzistiraju? Hvala Bogu covid maske su pale, ali su čini mi se pale i ove udbaške.

Kazimir Mikašek-Kazo

https://kamenjar.com/kada-divljak-dodatno-podivlja-to-je-znak-nemoci/

 

Skip to content