SHOW SE NASTAVLJA Vladina povjerenica najavila asfalt na Istočnoj obali. Puljkova opcija: “Ako pobijedimo, planiramo to ponovno preurediti”

Kako smo jučer prvi izvijestili, povjerenica Vlade RH Mirna Veža odlučila je nakon izlaganja i prijedloga nadležnog upravnog tijela za komunalne poslove da se razrovani nogostup Obale kneza Domagoja asfaltira do fešte Sv. Duje.

“Utvrđeno je kako je neophodno nužnim i hitnim radovima omogućiti u što kraćem roku sigurno korištenje nogostupa na istočnoj obali, saniranjem predmetnog nogostupa, sve u cilju otklanjanja opasnosti od nastanka štete. Samo asfaltiranje tog dijela ujedno je kontinuitet asfaltne površine nogostupa koja kao takva obuhvaća i područje od Nadbiskupije”, rečeno nam je jučer u Banovini.

U današnjem razgovoru za Dalmaciju Danas, aktualni Puljkov kandidat za dogradonačelnika Splita, Bojan Ivošević, najavio je da će, ako ponovno osvoje vlast, taj asfalt do kraja mandata biti zamijenjen dekorativnim betonom.

– Što se tiče Istočne obale, krenuli smo prvo u smjeru kamena prije svega zbog instalacija koje su bile na dubini na kojoj ne bi trebale biti. Išli smo u smjeru dekorativnog betona.

Nažalost, kada smo dali ostavke, a na inzistiranje premijera da Antonio mora otići, postali je nemoguće povjerenici realizirati određene javne nabave, tako da je to sada asfalt.

A do kraja mandata, ako pobijedimo, planirano ponovno to preurediti i da to bude reprezentativno, da bude u skladu s tim kako bi Split trebao izgledati – kazao nam je Ivošević.

https://www.dalmacijadanas.hr/show-se-nastavlja-vladina-povjerenica-najavila-asfalt-na-istocnoj-obali-puljkova-opcija-ako-pobijedimo-planiramo-to-ponovno-preurediti

 

Skip to content