Fra Mario Knezović: Dežulović pljuvač ili novinar godine?

04/05/2022

By

Marta G

Jeste li vi dobro čuli i razumjeli kako je jučer, na svjetski dan slobode medija (slobode novinara), za novinara godine u Hrvatskoj proglašen nitko drugi nego Boris Dežulović.

Mislio sam da se nagrada dodjeljivala po kriteriju tko će gušće i dalje pljunuti!? Po tome kriteriju je sigurno najbolji Dežulović. On je pljunuo od Splita do Vukovara. On je sve popljuvao što su vrednote domoljubne i duhovne.

Noam Chomsky je govoreći o manipulaciju kazao kako je projekt veličati glupost. U pravu je bio. Proglasiti Dežulovića novinarom godine je baš veličanje gluposti. Tu nagradu mu je udijelilo Hrvatsko novinarsko društvo. Ono niti je hrvatsko, niti je novinarsko niti društvo. To je jednoumna propaganda lijevo-liberalna skupina promicatelja mržnje.

 

Kad je Dežulović novinar godine onda nam je jasno u kakvoj medijskoj „banani“ živimo. Dežulovićeva nagrada je poruka drugima: pljujte, mrzite, širite propagandu protiv domovinskih i vjerskih vrednota i eto vas na tronu. Naravno, ničim ne treba sporiti slobodu pisanja, pa i Dežulovića, ali nagrađivati mržnju je idiotizam.

Fra Mario Knezović/facebook

https://kamenjar.com/fra-mario-knezovic-dezulovic-pljuvac-ili-novinar-godine/

 

Skip to content