V. Britanija: otkrivene vladine laži oko cijepljenja

Tajni službeni spisi stari 30 godina dokazuju da je cijepljenje temeljeno na vladinim lažima!

Sveobuhvatna istraga o unutrašnjem djelovanju nacionaliziranog zdravstvenog sustava Velike Britanije otkriva šokantno nasljeđe korupcije i laži u vezi politike cjepljenja ove zemlje. Prema riječima dr. Lucije Tomljenovic sa Sveučilišta  British Columbia u Kanadi, savjetodavna i upravna tijela koja su postavila pravila i raspored cjepljenja u Engleskoj koja postoje sada već dugi niz desetljeća, skrivala su istinu o opasnostima cjepiva, i namjerno odobravala nesigurna cjepiva kako bi očuvala službeni raspored cijepljenja.

Kako prenosi Natural News, razotkriveni službeni dokumenti s tajnih sastanaka Ujedinjenog Odbora za Cijepljenje i Imunizaciju (JCVI), neovisnog tijela koje pomaže postaviti raspored cijepljenja u Velikoj Britaniji, otkrivaju da JCVI ignorira nezavisne podatke koji pokazuju da cjepiva nisu sigurna, i učvršćuje upitne podatke koje dostavljaju farmaceutske kompanije kao proizvođači cjepiva  a koja tvrde da su cjepiva sigurna. Ova grupa je također obeshrabrila sva istraživanja koja su mogla dovesti u pitanje sigurnost cjepiva, i svjesno su lagali roditeljima kako bi se povećala ukupna stopa cijepljenja.

U svom radu Dr. Tomljenovic otkriva: „”JCVI je kontinuirano obustavljao kritične podatke o teškim nuspojavama i kontraindikacijama cijepljenja i roditeljima i zdravstvenim djelatnicima kako bi došli do ukupne stope cijepljenih osoba za  koju su smatrali da je neophodna za „imunitet stada “, koncept koji ne počiva na čvrstim znanstvenim dokazima “.

“Službeni dokumenti dobiveni iz britanskog Ministarstva zdravstva (DH) i JCVI-a otkrivaju da su se britanske zdravstvene vlasti upustile u takvu praksu bar posljednjih 30 godina, očito isključivo u svrhu zaštite nacionalnog programa cijepljenja.”

Ovaj rad  na 45 stranica razotkriva mit da se vladina politika cijepljenja politika temelji na znanstvenim činjenicama, i umjesto toga pokazuje da su savjetodavni odbori za cjepiva, koji pomažu postaviti politiku cijepljenja, obično „podmazani“ od strane industrije cjepiva koji promiču cjepiva unatoč dokazima koji dokazuju njihovu opasnost. Ovo je istina u Velikoj Britaniji još od ranih 1980-ih.

Dr. Tomlijenovic objašnjava, na primjer, kako je JCVI-u poznato još od  1981. da je cjepivo protiv ospica, koje je dio službenog vladinog  rasporeda cijepljenja, povezano s dugotrajnim neurološkim oštećenjima i smrću. Ona također ističe, s punim citatima i dokazima da je JCVI odavno svjestan da mnoga od obaveznih cjepiva uzrokuju trajno oštećenje mozga kod djece, ali su i dalje promovirali ta cjepiva.

Još jedno zapanjujuće otkriće iz rada dr. Tomlijenovic bavi se MMR cjepivom te kako je JCVI  bio svjestan da to kontroverzno cjepivo može uzrokovati oštećenje mozga. Prijepis sa sastanka  JCVI CSM / DH Pod-odbora o Nuspojavama iz 1990-te godine obznanjuje da je JCVI bio svjestan da je MMR cjepivo definitivno bilo povezano da uzrokuje barem 10 poznatih slučajeva i meningitisa i encefalitisa.

1991. godine JCVI ponovno pregledava pitanje sigurnost MMR cjepiva, te napominje da je u praćenju ranijih slučajeva meningitisa i encefalitisa koji su definitivno povezani s cjepivom, dvoje djece razvilo trajna neurološka oštećenja. Jedno dijete je razvilo problematično ponašanje, koje je povezano s autizmom a drugo je dobilo cerebralni astrocitom, vrstu tumora mozga. Niti jedna od ovih kritičnih informacija nije javno objavljena.

Za sve roditelje koji žele znati više o sigurnosti cjepiva, o pravoj istini koja se krija iza industrije cjepiva, a što vam nije dostupno u medijima od strane vlade i zdravstvenih organizacija možete pročitati na stranici Internacionalnog Savjeta za Cijepljenje gdje će vam više od stotine liječnika reći istinu o cjepivima . U njihovom specijalnom izvještaju koji je dostupan ovdje možete naći mnoge informacije kao:

  • Zašto cjepiva NIKADA nisu dokazano sigurna i učinkovita.
  • Popis nekih od ozbiljnih zdravstvenih nuspojava uzrokovanih cjepivima.
  • Zašto se autizam povezuje s cjepivima.
  • Šokantnu istinu o tome što je u cjepiva (abortirana fetalna tkiva, 59 različitih kemikalija, DNK iz oboljelih životinja i više)
  • Pregled nekih od najopasnijih sastojaka cjepiva
  • Važne savjete za roditelje kako bi zaštitili zdravlje svoje djece
  • Online resursi za učenje o opasnostima od cjepiva

Bez obzira da li ćete cijepiti svoje dijete ili ne, dugujete mu da budete valjano informirani o svim znanstvenim otkrićima i nuspojavama cjepiva.

 

razotkrivanje.net | matrixworld

Odgovori

Skip to content