Milanović je živi dokaz da kršćanski Bog ne postoji!

MISA ZA DOMOVINU     Da kršćanski Bog zaista postoji, zar bi dozvolio da Milanović, Pusićka, Linić i Čačić vladaju u Marijanskoj Hrvatskoj? Nitko od njih nije nazočio Misi za Domovinu u zagrebačkoj crkvi sv. Marka! Zoran Milanović očekuje da se Bog pokloni njemu?

Stvoritelj je podario čovjeku slobodnu volju, pa se događaju budalaštine. Znate, netko je agnostik do trenutka kada ga stigne bolest ili neka druga nesreća. Tada je spreman učiniti sve da preokrene ružnu stvarnost. Primjerice, Boris Šprem ovih je dana najvjerojatnije Stvoritelju uputio svoju molitvu. Bio je ohol, ušao je u Partiju, ali ako se obratio, neka mu Nebesa i dragi Bog pomognu. Neka mu Bog bude na pomoći i ako ostane uz Milanovića, do našeg ili njegovog kraja, odnosno do Milanovićevog zbacivanja sa vlasti! Danas je svim građanima RH, zdravim i bolesnim, vjernicima i nevjernicima, jasno da nam samo dragi Bog može pomoći. Misa za Domovinu nije upriličena na Kaptolu nego na Griču, u Crkvi sv. Marka, da Premijeru i ministrima bude bliže, ali bezvjernik Zoran Milanović ne popušta i tjera svoje. Navodno mu ispred oltara na licu izbiju stigme. Kada se primakne raspelu, Milanović počinje sličiti na Zlatka Sudca. Da je Milanović manje zapaljiv, spreman na životne kompromise, onda bi barem na jedan dan potisnuo svoju oholost, da može reći da je učinio baš sve za dobro naroda kojega formalno predstavlja. Na stranu i nečiji osobni problemi glede vjere, Milanović je premijer RH i morao bi u ova teška vremena gledati da Vlada RH i RH u cjelini budu u što boljim odnosima sa državom Vatikan i utjecajnom Katoličkom crkvom, koja je u samoj RH u religioznom i civilizacijskom smislu dominirajuća. Pokojni predsjednik Franjo Tuđman bio je pripravan na ugovor sa crnim vragom za dobro Hrvatske, a Milanović se distancira od samog Stvoritelja. Ili se možda distancira samo od naše Domovine?

Neki građani RH mogu zamisliti Slavka Linića samo na crvenoj sjednici, a neki samo na crnoj misi. Možete li zamisliti Vesnu Pusić na bilo kojoj misi u katoličkom obredu? Uđete u Zagrebačku katedralu, a Pusićka žulja koljena odmah do groba Alojza Stepinca! I pobožno prebire krunicu! Nevjerojatno! Nemoguće! Zastrašujuće! Dakle, imamo u RH svirepo ponašanje bezvjernika, koji su se sramotno nametnuli vjerskoj zajednici kojoj ne pripadaju. Možda vjernici nemaju sve informacije o ovome surovom svijetu. U ime lažnog antifašizma na ovim je prostorima kreiran tip monstruoznog komunističkog “nadčovjeka”, koji ne priznaje kršćanski sustav vrijednosti. Nietzscheov Zaratustra bio je zaprepašten kada je sreo pustinjaka koji u svojoj osami nije čuo da je Bog mrtav. Ubila ga samilost prema ljudima! Možemo li govoriti o Zoranu Milanoviću kao o trenutno najružnijem čovjeku u RH i njegovoj osveti na svjedoku. Samo Bog vidi koliko je Milanović ružan! Milanović ima osobni motiv da ne uđe u crkvu sv. Marka.

Kod slabijih vjernika javlja se sumnja da Stvoritelj nije pravedan, jer je dozvolio da najgori ljudi stoljeće i pol vladaju ovom zemljom u ime demokracije i narodne volje. Mnogi Hrvati ostali su ili postali naivni vjernici, a spodobe poput Milanovića, Pusićke i Linića vjerojatno znaju da je Duh sveti na ovim prostorima potisnut, nepoželjan. Širi se ništavilo, neimaština i glad. No Mercy! – viče nova vlast. Može se reći da u paganskom obredu žrtvuje našu djecu i našu budućnost. Na žrtveniku su ovih dana HPB i Croatia osiguranje. Svojim izbjegavanjem Mise za Domovinu, Vlada nam poručuje da ne računamo na razlamanje kruha. Svijet predatora je prazan i na svoj način savršen. Takvi samu svoju egzistenciju mogu ponuditi kao direktan dokaz da Bog ne postoji.

Tvrtko Dolić

Odgovori

Skip to content