PREMIJERU: KADA ĆETE VRATITI RAVNATELJA PROF. MIHAJLOVIĆA ???

OTVORENO PISMO PREDSJEDNIKU HRVATSKE VLADE Gosp. ZORANU MILANOVIĆU

Poštovani Predsjedniče hrvatske Vlade,

Ravnatelj Osnovne škole Petra Zrinskog u Zagrebu prof. Krešimir Mihajlović početkom 2012. bezočno je smijenjen, a zatim mu je protuzakonito uručen i otkaz, pa je završio na ulici tj. burzi rada. Time je njegovoj 6-tero članoj obitelji temeljito ugrožena egzistencija, do te mjere da mu je narušeno zdravlje.

POVOD JE BIO:
UČIO JE SVOJE UČENIKE PRAVDI, POŠTENJU I LJUBAVI PREMA DOMOVINI
NA PRIMJERU PONOSA PREMA GENERALIMA GOTOVINI I MARKAČU.

Molim Vas da detalje cijelog događaja proučite u privitku-kronologiji ovog pisma. U nervnom slomu prof. Krešimir Mihajlović jedinu je utjehu našao u vjeri i duhovnoj obnovi kod p. Zvjezdana Linića. Bio sam tome svjedok, pa je ovo informacija iz prve ruke.

U ovosvjetovnom osiguravanju egzistencije obitelji Mihajlović otvoreno je nekoliko sudskih procesa protiv pojedinaca i institucija koje su protuzakonito djelovali kako bi u ime klevete, mržnje i uz flagrantno kršenje hrvatskih zakona izbacili prof. Krešimira Mihajlovića na ulicu. O tome prof. Krešimir Mihajlović posjeduje podeblji svežanj dokumentacije koji može pokazati bilo kome na uvid, kao što je to i meni pokazao.

S obzirom da je dokazano na Haškom sudu da generali Gotovina i Markač nisu ratni zločinci i s obzirom da su najviši državni dužnosnici RH potvrdili svojim istupima da su generali nacionalni hrvatski junaci, molim Vas možete li naložiti da se prof. Krešimir Mihajlović, bivši ravnatelj OŠ Petar Zrinski u Krajiškoj uliciu Zagrebu, vrati na svoju dužnost. Naime, i prof. Krešimir Mihajlović je zlostavljana žrtva, kao posljedica višegodišnje kampanje nepravde koja je u petak 16. studenog 2012. demantirana na Haškom sudu. Pri tom ne bi trebalo gubiti iz vida da je i prof. Krešimir Mihajlović hrvatski branitelj, ranjavan u obrambenom Domovinskom ratu, a sada najjače ranjen u dušu zbog uzročno-posljedničke nepravde koja mu je bezočno nanesena u sustavu zloporabe i namjernog kršenja hrvatskih zakona.  

Dapače, usuđujem se predložiti da prof. Krešimira Mihajlovića primite na razgovor i hrvatskoj javnosti putem medija pokažete kako se NEPRAVDA i u Hrvatskoj počinje mijenjati u PRAVDU. Vi imate moć i ovlasti da naložite svojim ministrima da se ova i svaka druga nepravda koja je nanošena hrvatskim građanima zbog ukazivanja na ISTINU u slučaju inkriminiranja generala Gotovine i Markača sada treba konačno i bespogovorno ispraviti.

Zahvaljujem Vam na pozornosti i onom pozitivnom što će te učiniti u ovom slučaju.
Damir Borovčak, Zagreb

Prilažemo pismo prof. KREŠIMIRA MIHAJLOVIĆA,

PISMO KOJE SU ZABRANILI PODJELITI UČENICIMA OŠ PETRA ZRINSKOG:

HVALA ISUSU KRISTU, GOSPODINU NAŠEM

Dragi moji učenici,

sjećam se vaših ozarenih lica i pomalo suznih očiju kada ste prvi puta kročili u OŠ Petra Zrinskog držeći čvrsto svojim ručicama sigurne ruke očeva i majki. Sjećam se kada sam vas prozivao jednog po jednog, poneke i ohrabrivao u prvim koracima nove životne pustolovine – učenja i stjecanja znanja u Školi.

Kao ravnatelj Škole morao sam biti čovjek koji bdije i nadgleda, čovjek koji nadzire i upravlja, procjenjuje i organizira, ali sam se i trudio dati svakome što mu je potrebno – ne znači nužno i ono što je netko tražio.

Vama sam se trudio dati sigurnost kako biste vjerovali u sebe, trudili se pokazati i razvijati svoje sposobnosti i talente. Za mene ste vi uvijek bili na prvome mjestu. Bez vas ne bi bilo učitelja, bez vas ne bi bilo Osnovne škole Petra Zrinskog.

Trudio sam se da naučite da ovo nebo, ovo sunce, ova zemlja jedna je jedina naša Domovina Hrvatska. Za nju je žrtvovana krv naših djedova i baka, očeva i majki, naše braće i sestara i nas samih.

U našoj Školi je pločica s natpisom: “I tko svoju zemlju ljubi nitko neće biti rob.“

Bio je i plakat s fotografijom hrvatske zastave i naših generala Ante Gotovine i Mladena Markača. Bio je i natpis: „Hrvatski mučenici, od pobjede, preko istine do pravde.“

Više nije, kao što više nisam ni ja ravnatelj škole Petra Zrinskog.

Narod koji pati, čovjek pravedan i progonjen moli Boga: „Ne zaboravi nas.“ Oni su u mome srcu, oni su moji hrvatski generali. Ne tražeći ništa za sebe, oni su ljubav davanja za hrvatski narod. Mogu ih ukloniti sa zidova škole, mogu mene ukloniti s mjesta ravnatelja, ali ih ne mogu uzeti iz moga srca, kao što ni njihovu žrtvu za hrvatski narod ne mogu uzeti s Oltara Hrvatske Domovine.

Dragi moji učenici, hvala vam na vašem vremenu, hvala na svakom vašem osmjehu.

S poštovanjem i željom da postignete najbolji uspjeh,

Krešimir Mihajlović, prof.

HUB donosi snimku prosvijeda potpore ravnatelju, koji je u teškom vremenu, branio ime i čast hrvatskih generala.

{youtube}HMhRSNet8oo{/youtube}

Odgovori

Skip to content