JOŠ NEOBJAVLJENE ANKETE: Imat ćemo predsjednicu!

Počinju napadi – na Pantovčaku imaju rezultate istraživanja za drugi krug

Mnogi se u novinarskim kuloarima, ali i politički analitičari pitaju kako to da ovih dana u javnosti nema anketa s procjenama rezultata drugoga kruga predsjedničkih izbora, nacionalne televizije ne prenose široko opjevane rezultate i predviđanja.

Anketa ima, kako na Pantovčaku, tako i u SDP-u, a rezultati s kojima se ne ide u javnost pravi su uzrok današnjeg dramatičnog obraćanja javnosti kandidata za predsjednika Ive Josipovića, koji je pet godina prespavao na Pantovčaku i isto tako SDP-ove jezične perjanice Nenada Stazića u identično vrijeme s Iblerova trga.

“Postoji mogućnost da se 11. siječnja dogodi zaborav”, kaže Stazić s puno dramaturgije na izvanrednoj konferenciji za novinare u sjedištu SDP-a i time neizravno otkriva ono što vladajuća većina zna, a to je da se bliži kraj stolovanju na Pantovčaku. Što se zaborava tiče, Stazić je zaboravio očito besplatne vožnje po moru u “općenarodnoj imovini”, kao i putovanja službenim automobilom u Koprivnicu po novac za Šerbedžijinu predstavu, ljetovanje za 7 kuna….

Znakovito je i da Josipovićeva omiljena agencija nije javno dala rezultate istraživanja koje je prikupila paralelno s izlaznim anketama – na pitanje o drugom krugu izbora.

Direktno.hr, pokazalo se, objavio je dosad najtočnija istraživanja javnog mnijenja, a isto takvo ima i što se tiče drugog kruga izbora. To ćemo istraživanje objaviti sljedeći tjedan i s velikom sigurnošću možemo reći ono što i ekipa na Pantovčaku i na Iblerovom zna. Ivo Josipović će imati više vremena za skladanje.

Izvor: direktno.hr

1 comment

  1. Filip Blazevac

    MISLIM DA BI ON SKLEDBE NAJBOLJE SKLAPAO U REMETINCU I KADA BI SE OTVORIO GOLI OTOK POSLJE TUCANJA I PRENOŠENJA KAMENA SA JEDNE HRPE NA DRUGU NEMU NAJBOLJE PRISTAJALO DA ONDA SKLAPA SKLADBE AKO BI IMAO VREMENA JER PET GODINA JE PRESPAVO A SADA BI SE TREBAO PRIHVATITI POSLA DA ZARADI TO SPAVANJE PET GODINA…MEDVJED SPAVA ZIMSKI SAN A ON JE PRESPAVO I LJETNI,SADA SE PROBUDIO ZA UTRKU JOŠ JEDNOGA MANDATA NIJE SE DOSTA NAKRO A NI ŠEŠELJA NIJE IZLJUBIO POSLJE HAGA PRETEKLA GA PUSIĆKA

Odgovori

Skip to content