VESNA PUSIĆ POČINILA JE TEŠKO KAZNENO DJELO:  Oštetila je proračun za 65 tisuća kuna

Naručujući vladin avion da poput taxija dođe po nju u Ankaru, javlja RTL, Vesna Pusić je oštetila hrvatski državni proračun za nešto više od 65 tisuća kuna 

U maniri rastrošnog i bahatog Ive Sanadera, koji zbog sličnih avantura leži u Zatvoru Remetinec, imamo sada I bahatu ministricu MVPEI, koja se drznula bez ikakvog obrazloženja naručiti leteći taxi koji plaćaju poreski obveznici i ostatak sirotinje u RH.

Vesna Pusić naručila je vladin avion kako bi iz Ankare lijepo i udobno sletjela u Zagreb. Neki ministri navode da je to zbog poslova, no nigdje ne kažu kojih. Vesna Pusić, od strane novinara dočekana na Markovom trgu, odgovorila je zapravo ništa. Naravno kada i nema što odgovoriti kako bi opravdala svoj nečuveni komoditet.

Zapravo to su, općenito govoreći, maniri ove socijalno neosjetljive vlade koja nema granica niti kompasa više ni u čemu, jer im poodavno izmiče tlo pod (vladajućim) nogama. Zato se naprosto gube u vremenu i prostoru kao i u svim drugim elementima tzv. socijalne ne/osjetljivosti.

Baciti kroz prozor šezdesetak tisuća kuna vladinog ili, bolje rečeno, novca poreskih obveznika RH, Vesni Pusić i ne predstavlja neki veliki problem. Zašto i bi kad se veliki broj hrvatskih građana jako dobro snašao i hrani se na raznim mjestima i to besplatno, počev od kontejnera raspoređenih po velikom broju ulica, ali posebice onih koji se nalaze tik uz velike trgovačke centre u koje se na kraju smjene baca hrana koja se nije uspjela onako pečena ili zagorena istoga dana prodati, pa kao takva uzeta iz kontejnera velikom broju hrvatske sirotinje koje je svakom danom sve više je prava poslastica.

Međutim, za ovakve bahatosti bacanja hrvatskog novca, ili bolje rečeno neosjetljivosti prema onima koje bi taj isti novac dobro nahranio ili barem toplo obukao (ili možda udomio u ove hladne dane), Vesna pusić i pojedini ministri koji je neargumentirano brane, nemaju opravdanje niti uvjerljiv odgovor.

Stoga bi odgovor trebalo žurno potražiti u DORH i u sličnim institucijama, te u kratkom roku, kako to hrvatsko pravosuđe u pojedinim selektivno naručenim predmetima odrađuje brzinom munje, potražiti satisfakciju te istu ministricu odmah bez zadrške procesuirati, jer je počinila teško kazneno djelo. Mnogi u pravosuđu i izvan njega jako dobro znaju da se korištenje i zloporaba svojih ovlasti te bacanje u vjetar preko 60.000 kuna, mogu kvalificirati kao teško kazneno djelo.

D.B./H.B.

Izvor: braniteljski-portal.hr

1 comment

  1. Filip Blazevac

    MA TKO ČE ČETNJAKUŠU OPTUŽITI KADA JE DOŠLO TO VREME KAO ZA VREME TURAKA >KADIJA ME TUŽI KADIJA ME SUDI<JEDINO REVOLUCIJOM OVUBANDU POHAPSITI I OPTUŽITI ZA VELEIZDAJU DRŽAVE JER JE SVIJESNO VODE U PROPAST

Odgovori

Skip to content