OBJAVLJUJEMO PROGLAS SA SASTANKA DOMOLJUBNOG STOŽERA ODRŽANOG U SPLITU

Dragi prijatelji,hrvatski domoljubi,svi Vi kojima je Hrvatska u srcu

11.siječnja 2015.godine ponovno nam se pruža prilika da konačno pobijedimo politiku koja sustavno uništava hrvatsku državu i hrvatske vrijednosti, te da sa političke scene konačno maknemo političare koji Hrvatsku niti vole, niti su je ikada željeli.

Vrijeme je da Hrvati ostave sa strane sitne, parcijalne,uskogrudne interese i da se kao i onda kada je bilo najteže ujedine i izbore za vrijednosti za koje su mnogi Hrvati položili svoje živote, za bolju i svjetliju budućnost naše djece, za dignitet hrvatskog naroda.
Pozivamo Vas da 11. siječnja 2015 izađite na izbore,i ne samo da izađete, nego da potaknete i druge da izađu i zaokruže broj 2. ispred imena gđe Kolinde Grabar-Kitarović jer ona predstavlja domoljubnu, bolju i sretniju Hrvatsku utemeljenu na kršćanskim vrijednostima i pobjedničkom, oslobodilačkom domovinskom ratu.

Birajući Kolindu Grabar-Kitarović, biramo napredak, boljitak i kršćansko-demokratske vrijednosti umjesto ekonomske propasti i nesposobnosti, jugonostalgije,“regiona“, izoliranosti i sveopće propasti hrvatskog naroda.

Hrvatice i hrvati, Oluja II počinje 11. siječnja u 7, a završava u 19 sati,
Iziđite na izbore i zaokružite Kolindu Grabar Kitarović,završimo ono što smo započeli devedesetih – zajedno ZA bolju Hrvatsku.
S poštovanjem
Organizacijski odbor Domoljubnog stožera Split

Odgovori

Skip to content