Živimo li u vremenu Apokalipse?

  Europska unija, zemlja blagostanja ili novi Babilon..? Izraz altruizma političkih elita ili pakleni plan tajnih društava, divovski logor građen po mjeri pakla a po nalogu samog Lucifera?  Izgradnja mira ili kraljevstva sotone na zemlji..? Kolijevka mira ili kolijevka onoga koji na kraju vremena ima biti rođen.. sina propasti i oca laži.. kolijevka antikrista?!

 

Onaj tko unatoč programiranom duhovnom i tjelesnom neredu, unatoč masovnoj hipnozi i umjetno stvorenoj sveopćoj tjeskobi i nesigurnosti ipak proučava znakove vremena i još rijetku nekontaminiranu literaturu demonološko-religijsko-filozofske tematike, zasigurno će na gore napisana retorička pitanja odgovoriti sa gnušanjem u korist stava protiv izgradnje novog bezbožnog babilona pod eufemizmom EU!

Godinama smo trovani američkim filmom, koji između ostalog prikazuje ne mali broj uradaka što prikazuju sudnji dan na mnogo načina. Naravno da to nije slučajno i naravno da će nakon dugogodišnje intelektualno duhovne obrade, svatko tko čuje upozorenje i vapaj onoga što upozorava na dijabolični plan potpunog porobljavanja svakog pojedinca, a što znači kraj čovječanstva i svršetak povijesti, biti označen kao paranoik i luđak što ‘previše gleda filmove’!

Čovječanstvo je lišeno nadnaravnog pogleda, a takvo čovječanstvo, upregnuto pod materijalni jaram, potpuno je bespomoćno u nevidljivoj duhovnoj borbi koju, vođeni paklenom logistikom, protiv njega vode tajni vladari svijeta! Sve što je nadnaravno, moderni hipnotizirani čovjek, situira u domenu filma. Odriče se veličine duhovnog stvorenja, te poput sitne zvijeri ulazi u klopku sakrivenih divova.. Dobrovoljno postaje broj.. konzument.. potrošač.. Postaje vlasništvo države, koja se evo u sinkretističko sekularnoj maniri stapa sa ostalim državama tvoreći sveopći logor.. U toj bezbožnoj kaljuži, taj broj, taj čovjek lišen duhovnosti, ta životinjica zavedena u globalni kompjutor pod rednim brojem, što odgovara broju na potkožnom čipu (koji će uskoro biti utisnut pod kožu poslušnih građana), moći će u svakom trenutku biti izbrisan sa popisa građana sveopćeg religijsko-ekonomskog zajedništva država, odnosno novog svjetskog poretka! Da, eshatološka stvarnost! Da, živimo u danima apokalipse!

Osvrnite se oko sebe Hrvatice i Hrvati! Zavirite u svoju tjeskobnu nutrinu koju vam proždire tobožnji napredak..! Pogledajte ovaj svijet bez ideala i mira, svijet što ponovno razapinje Krista opredjeljujući se za grijeh! Pogledajte svijet izopačenosti u kojem će zbog sprječavanja diskriminacije uskoro naši roditelji postati subjekt A i B! Pogledajte svijet u kojem će naša djeca biti prisiljena slušati izopačene demono-liberalne znalce koji će im (umjesto onih koji ih najviše vole i poznaju), otvarati portale seksualnosti, učeći ih kako ‘ljubav’ nema granica, i kako ljubav može biti ostvarena između dva muškarca( subjekta XiX), pa i između građanina i kućnog ljubimca! (Novi seksualni odgoj u školama, nimalo bezazlen kako se trenutno nekima čini.)

Bude li neki roditelj izrazio žaljenje zbog duhovne izopačujuće obrade svoga djeteta, biti će, od strane tutora iz EU, označen kao nepoželjni kršćanski atavizam, kao širitelj govora mržnje, i na kraju kao netolerantna osoba.. ( takva netolerantna osoba, neće biti tolerirana od strane globalne države, već će biti izbrisana sa popisa podobnih, prilagodljivih i tolerantnih građana..)

Zbog prostorne nemogućnosti koju pruža jedan ovakav upozoravajući letak, nije moguće biti konkretniji i jasniji.. Pokušajte tražiti detalje sami! I.. požurite! Pročitajte posljednji dio Svetog Pisma, Otkrivenje Sv. Ivana! Sve nam je objavljeno prije 2000godina! ‘Onaj tko pod kožu ne utisne broj zvijeri neće moći kupovati ni prodavati..’ Što smo bliže rajskom vrtu ‘EU’ i ujedinjenju svijeta bez Krista, to čujemo sve više prijetnji o zaraznim bolestima koje prenose domaće životinje, opasnim proizvodima nehigijenskih ‘bakica’, zaraznom voću i povrću.. Što smo razvijeniji, ujedinjeniji i tolerantniji, imamo sve manje i manje pitke vode koju ne moramo platiti! E dragi moji, kada damo svoj pristanak za uspostavu globalne antikristove države, budući će sve potrebno za jelo i piće (pod lažnom brigom crnih urotnika za naše zdravlje) biti proglašeno rizičnim , morat ćemo hranu isključivo kupovati od njihovih korporacija(koje nas tom hranom mogu postepeno trovati i slabiti)! Onaj tko do hrane dođe na drugi način biti će po zakonu progonjen! ‘Kontroliraj hranu i kontrolirati ćeš ljude!’ To je izjavio jedan od dušobrižnika novog svjetskog poretka..

Naravno, nakon svih strahova, nakon svih insceniranih afera i pljački, novi vladari svijeta zahtijevat će zbog pravde i transparentnosti ukidanje papirnatog novca.. Naravno, nakon što su proizveli kaos i iscrpljujuću birokraciju u svim segmentima života pa i u zdravstvu, nakon što su nas pustili da se godinama pacamo u svoj toj neizvjesnosti i kaosu, pojavit će se njihov ‘spasitelj ujedinjenog svijeta’ koji će nam pod kožu utisnuti broj! Bit će to u lijepoj maniri.. Tek oni mudri, koji se u patnji i anonimnosti suprotstave toj ljubavi iz pakla, upoznati će pravu narav predsjednika svijeta.. narav samozvanog Krista, Antikrista. Oni koji odbiju takove životne olakšice, budući je proizvodnja vlastite hrane zabranjena i budući ne postoji mogućnost kupovanja osim novcem koji je zapis na potkožnom broju, neće moći kupovati ni prodavati.. neće moći preživjeti!

Sad ponovo pročitajte odlomak iz otkrivenja Sv. Ivana koji glasi upravo tako! Sve je prorečeno! Bog nas je upozorio! Sve je znao od samoga početka! Utečemo li se Kristu koji nam je rekao dovoljno za spas i duše i tijela, oduprijet ćemo se sablastima armagedona! Bez obraćenja survat ćemo se u crnu rupu.. sumporne ralje kneza ovoga bezbožnog svijeta! Oni računaju na našu pohlepu, kukavičluk i na našu glupost! Smatraju nas stokom! Proučavaju našu psihu u biheviorističkim institutima diljem svijeta, predviđaju naše reakcije i manipuliraju našim mislima koristeći rezultate svojih demonskih istraživanja! Hoćemo li im to dozvoliti?! Hoćemo potvrditi svojim pristankom na referendumu o ulasku u EU i konačnom porobljavanju da su u pravu kada nas zovu beskorisnim izjelicama koje nemaju svoju pamet već koriste medijski mozak!?

Postoji proročanstvo da će Hrvatski narod biti onaj što će zadati muku bezbožnicima s kraja vremena.. Vrijeme je da se pokaže je li to uistinu proročanstvo Sv. Petra pred smrt ili samo legenda.. Možda kreatori kaosa znaju za to proročanstvo? Zasigurno znaju da je ovaj narod kroz cijelu povijest bio vjerni sin Rimske Crkve ! Možda su nas zato kroz cijelu povijest uništavali stalnim ratovima, nesigurnostima i podjelama? Možda zato toliko mrze Hrvatsku slobodu i one koji su je izborili? Možda je u naš jezik zato ubačena stravična psovka Boga koja odjekuje poput munje kad propara nebo na svakom metru Lijepe naše?!

Možda će zbog svega toga biti nepravilnosti na referendumu? Kako ćemo znati? Jedan od načina je taj da dan prije, na svojim prozorima upalimo lampaš za sve koji su kroz hrvatsku povijest pali za slobodu, koju nam sad evo postavljeni političari oduzimaju potpisivanjem koje im nitko nije dozvolio! Zapalimo milione lampaša kako bismo im pokazali volju svetog i velikog Hrvatskog naroda! Ako i ukradu naše glasove neće moći ugasiti naše svijeće što ih palimo za vitezove! Brojati znamo svi! Prošećimo našim ulicama i prebrojimo plamenove Hrvatskih obitelji pa neka nam tada objasne zašto nas mrze slobodne i zašto su mislili da nas mogu prevariti, stvarajući nam privid da odlučujemo dok su oni već odlučili i potpisali a zatim pokvarenim anketama priopćili prije no što smo stigli razmisliti! Nismo mi gospodo beskorisne izjelice! Hrvat nikada nije izgubio rat! Ne dozvolite da ga izgubi sada! Upalite dan prije referenduma svijeću na svome prozoru, zaokružite NE, odrecite se psovke i grijeha, čvrsto primite i molite Gospinu krunicu i zazovite RAJSKU DJEVU KRALJICU HRVATA! Ona nam govori; ‘Ne boj se stado malo! Vas sam okupila za borbu između Boga i Sotone!’ HRABRO!

Autor želi ostati anoniman zbog svoje pozicije u društvu

Odgovori

Skip to content