Hrvatskoj vladi je naređeno da se svih 35 potpisanih poglavlja drže u tajnosti do ulaska u Eu?

U nedostatku valjanih informacija o EU, objavljujemo one koje imamo. Hrvatska udruga Benedikt ne odgovara za moguće greške, iako nam se čini da je dolje navedeno, već više puta rečeno, a Vlada ni na koji način to nije uvjerljivo demantirala.

Hrvatskoj vladi je naređeno da se svih 35 potpisanih poglavlja drže u tajnosti do ulaska u Eu. Kad ovo pročitate bit će Vam biti jasno zašto ih vlada i predsjednik skriva od Vas.
Ulaskom u EU gubi se suverenitet, neovisnost i pravo na slobodu odlučivanja.

Sve odluke su naredbe Bruxellesa inače slijede kazne i sankcije!
Lisabonski ugovor (Ustav Eu) napisan je na nerazumljivih 2800 stranica, nitko ih nije pročitao pa su i sami priznali da nemaju prijevod!

EU nije zastupnička demokracija. Političari se biraju sami između sebe, birokrati su sami sebi izglasali Ustav bez pristanka građana na referendumu.
Vijeće ministara EU potpisuje sve zakone koje im EU komisija – Vlada daje na potpis. 2008. su priznali da su samo 15% pročitali jer vjeruju komisiji.
EU parlament nema prava veta na zakone. Diskutira o već donesenim zakonima. Predsjednik EU komisije sam odabire članove! EU komisija bira predsjednika !

Zakone za EU komisiju piše 3000 radnih grupa za koje nitko ne glasa i ne zna tko su. Ispisano je već 100000 stranica zakona kojima se građani privikavaju na robovlasnički sustav!
U EU možete glasati samo za zastupnike u EU parlamentu. Hrvatskoj je dozvoljeno 12 mjesta, a EU parlament ima 784 zastupnika!

Odluke kao rasprodaja svih hr nacionalnih bogatstava, naseljavanja Hrvatske, broja izbjeglica za prihvat, odlaganje radioaktivnog otpada, uzgoj GMO kultura. će se donositi bez pristanka Hrvatske!

BBC već sada savjetuje cijeli svijet da razgrabi hrvatsku obalu i otoke.
Postoje planovi o naseljivanju 500,000 ljudi i to samo u Dalmaciji!

Ulaskom u EU, Španjolska je naseljena s 5,5 milijuna useljenika, od toga 780,000 Rumunja, a Poljska s 60,000 Vjetnamaca. I Hr dobiti nove stotine tisuća uz 300 000 nezaposlenih Hrvata!

Ustav propisuje da se državljani EU mogu kandidirati za lokalne jedinice uprave ili mjesto u vladi država članica. Lokalne jedinice uprave ili gradonačelnik će biti birani iz redova stranaca koji će vas brojčano nadjačati nakon poplave useljenika, a koja će uslijediti upravo zbog sačuvane ljepote kakvu je EU već davno uništila i Jadrana, najljepšeg mora na svijetu, koje bi postalo europsko, kad ne može biti hrvatsko.

Ulazak u EU odgovara samo velikim članicama, katastrofalne su posljedice na male. Hrvatska može biti prijatelj EU bez ulaska u EU!
Hrvatska vlada je potpisala ugovor o rasprodaji hrvatskih oranica, 7 godina nakon ulaska. Aneksom se HR vlada obavezala da EU može jednostrano poništiti ugovor već nakon 3 godine!

Ne zaboravite: riječ zemlja se često koristi u zamjenu za riječ država! Ako je hr zakonodavstvo sada usklađeno sa Eu zakonodavstvom, zašto ulaziti?
Omjer ravnopravnosti: Hrvatska 4,3 milijuna stanovnika : EU 500 milijuna stanovnika.

Ulaskom u EU, NE otvaraju se nove mogućnosti izvoza hr proizvoda u EU, a da već nisu ostvarene Sporazumom o slobodnoj trgovini između Hr i EU.

Ulaskom u Eu je zabranjeno zaposlenje u uniji slijedećih 7 godina, a danas se možete zaposlit odmah ako nađete posla kraj 30 milijuna nezaposlenih.

Po Ustavu, ako bi vaša firma obavljala posao u EU plaće moraju biti hrvatske. Ako želite studirati u EU, možete to sada, ako imate novca.

Sad bi se plaćalo Bruxellesu putem izdvajanja: 50% prihoda od pdv-a + 50% prihoda od hr carina + godišnja članarina od 550 milijuna eura. To je cijena Pelješkog mosta kojeg Eu brani graditi jer se ne uklapa u njihove vizure.
EU ulaskom Hr u EU, hrvatski dug će enormno porasti kao u Portugalu, Irskoj, Italiji, Grčkoj, Španjolskoj koje Eu pogrdno naziva PIIGS -svinje dok  izlazak iz EU traži plaćanje 30% jednogodišnjeg proračuna.

Molimo, širite instinu, ako volite svoju zemlju !

Odgovori

Skip to content