General SAČIĆ: ‘Svi koji su u Saboru glasali za EU su izdajnici!’

 Mediji su učinili da su sve vlade nesposobne i lopovske pa da nas treba integrirati u neku novu Jugoslaviju ili Europu. Međutim, ima nas koji možemo reći da ste izdajnici jer ste protiv onog zašto su se naši pradjedovi tisućama godina borili, rekao je Sačić.

 

Prvi čovjek ‘Akcije za bolju Hrvatsku’ Željko Sačić gostovao je jučer u Zadru, na tribini bivšeg HRAST-ovca Arsena Pirca, na kojoj je poručio da je njegova stranka protiv svih stranaka koje podržavaju ulazak Hrvatske u EU, nazvavši ih pritom izdajnicima, piše Abh.

– Mediji su učinili da su sve vlade nesposobne i lopovske pa da nas treba integrirati u neku novu Jugoslaviju ili Europu. Međutim, ima nas koji možemo reći da ste izdajnici jer ste protiv onog zašto su se naši pradjedovi tisućama godina borili, rekao je Sačić dodajući da je izdaja već izvršena, ali da se samo čeka da na nju padne zastor u vidu referenduma te da je dao izraditi sliku na kojoj će biti svi oni koji su glasovali za EU i koju će nazvati ‘Izdajnici’.

Svi oni, kako ih je Sačić nazvao ‘veliki Hrvati’, izdali su nacionalne interese kada su digli ruku u Saboru za ZERP, a kasnije je povukli.

– Pitam se što vam je vrijednost kada ste digli ruku za Akcijski plan da bi se dodvorili Sanaderu i EU. Jesu li to vrijednosti kada ministar pravosuđa Šimonović kaže da zna da je Gotovina nevin, ali svejedno ga istražitelji mogu neprijateljski ispitivati.

Po mišljenju Sačića, revizija hrvatske povijesti pokazala se u presudi generalima Gotovini i Markaču gdje se oslobodilačka akcija Oluja prikazala kao udruženi zločinački pothvat ili sve da bi se ušlo u EU. To potvrđuje i tvrdnja u pristupnom ugovoru u kojoj se Domovinski rata spominje kao ‘..sukob u devedesetima’. Sve hrvatske vlade od 2000. godine su po Sačiću pomagale u tome i nisu se suprotstavili rezoluciji UN-a koja je generala Gotovinu svrstala uz bok zločincima poput Karadžića i Mladića. To je Hrvatska platila davanjem granice Sloveniji i Srbiji na Dunavu, odricanjem od brodogradilišta i hrvatskog agrara.

 

Predstavljanje ABH i osnivanje gradskih ogranaka Akcije za Bolju Hrvatsku za gradove Kaštela i Split

 

Dana 26.listopada 2011. god. u 20:00 sati započelo je predstavljanje Akcije za bolju Hrvatsku u Kaštel Novom.

Skupu je nazočilo sedamdesetak simpatizera, članova i gostiju.

Ispred predsjedništva ABH nazočili su: predsjednik ABH, general Željko Sačić, glavni tajnik ABH gsp. Željko Cvrtila i dopredsjednici stranke, Mario Max Slaviček i Ladislav Turudić. Svečani uzvanik bio je predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke prof. dr. Goran Dodig sa svojim najbližim suradnicima.

Uvodni govor održala je domaćica skupa Dragica Ivančić Vukadin, na kome je dala riječ predsjedniku ABH generalu Željku Sačiću.

Predsjednik Sačić, je na već legendarno energičan i razumljiv način izložio razloge nastanka stranke Akcija za bolju Hrvatsku. Izložio je ključne propuste, greške i izdajničke činove dosadašnjih vladajućih struktura, te predočio riješenja koja će osigurati dostojan život i povratak ponosa hrvatskom čovjeku i hrvatskom branitelju. Izrazio je oduševljenje posjetom skupu i potaknuo ga na daljnje širenje i rad. Na kraju govora, koji je prihvaćen s oduševljenjem prisutnih, pozvao je uzvanika prof.dr. Gorana Dodiga za obraćanje nazočnima.

Profesor Dodig se u govoru usredotočio na detaljniju analizu prevara i opasnosti koje nas očekuju za slučaj ulaska u EU, u ovom trenutku i pod ovim uvjetima. Na kraju govora, profesor Dodig je pozvao sve nazočne da u svojim mogućnostima sudjeluju u radu kolaicije Savez za Hrvatsku, koju  čine stranke,  Akcija za bolju Hrvatsku, Hrvatska demokršćanska stranka i Jedino Hrvatska.

U drugom dijelu večeri članovi ABH održali su osnivačke skupštine gradskih ogranaka Kaštela i Split.

Za predsjednicu gradskog ogranka Kaštela izabrana je Dragica Ivančić Vukadin, za dopredsjednike  Mario Oreški Pinki i Ivan Krajinović, za tajnika stranke  Mladen Ljubičić te rizničarka Ana Miličević.

Za predsjednicu  gradskog ogranka Split izabrana je Vedrana Mihanović, za dopredsjednike izabrani su Ankica Nakić i Stipe Šarić, za tajnika ogranka Joško Kurobasa, te rizničar Tonči Alujević.

Po završetku osnivanja ogranaka, nastavljeno je neformalno druženje u izuzetno ugodnoj atmosferi do kasno u noć.

Autor: K.K./dnevno.hr i www.abh.com.hr

Odgovori

Skip to content