Zašto ne misliš kao ja, druže Novak?

To se nije smjelo reći, druže Novak, jer ta izjava koju ste rekli na predstavljanju svojih sabranih djela u Matici hrvatskoj, citiram, ”za mene je rodoljublje osobna etička konstitucija koju stječemo dobrim odgojem”, nagriza bratstvo i jedinstvo za koje smo se borili. Vaše izjave u Hrvatskom listu, slovu i drugim ”Hr” tiskovinama uznemiruju naše misli i naša srca željna krivih riječi i javnog linča.

Mi, medijski vampiri, to vam nikad nećemo oprostiti. Pitate se, čime ste nas uvrijedili i koji je vaš grijeh? Niste to smjeli učiniti, odreći se balkanizma i transhumanizma. Vi ste doslovno prokleo tekovine Novog svjetskog poretka. Prezreli ste Euro-poltronsku Hrvatsku u ime suvereniteta i nacionalnog zanosa koji vas je tako duboko obuzeo. Taj prokleti ognjištarski duh koji izbija iz vaših hajdučko-dinaroidnih gena, tjera nas da ustanemo iz grobova. To je nedopustivo, druže Novak. Mi, militantni socrealistički kolumnisti i anarholiberalni talibani zabranjujemo vam ”misliti Hrvatsku”. Ne samo vama, zabranjujemo svima. Riječ ”Hrvatska” nam se gadi. Zabranjujemo vam da ”mislite Hrvatsku” u Hrvatskom listu, slovu, obzoru, fokusu i drugim sličnim ”hr” tiskovinama. Hrvatski patriotizam jednako je fašizam. Ježi nam se koža od tih vaših domoljublja, rodoljublja, čovjekoljublja i bogoljublja. Vi ste svi od reda ”kreteni i šovinisti”. Zbog vas ćemo uvesti medijski porez da svaki ”hr-kreten’’ nauči što je prava demokracija, jer nema demokracije dok se svi ne pokoljemo, druže Novak.

Tim gadovima koji ljube šahovnicu treba začepiti usta jednom zauvijek jer žive u prošlosti, mraku srednjeg vijeka. U njihovim su glavama samo dvije brojke 45 i 91. Ah, ti maloumni križari i križarice nikako da shvate da se brišu granice i nacije. Nema više ”naši – vaši”. Svi smo Jedno, Jedno je sve. Vama to još nije jasno, druže Novak. Zaista je krajnje vrijeme da vašu djecu pošaljemo na zdravstveni uzgoj. Samo kroz sustav obrazovaja možemo postići da novi naraštaji usvoje  transhumanističke vrijednosti kapitalizama katastrofe. A sve akademike i književnike koji ne žele usvojiti naše GMO mišljenje poslat ćemo na Goli otok. Za nas je rat odavno počeo. Čim objavite knjigu ili članak, medijski vampiri će vam sasjeći glavu. Vaš lik i djelo odmah ćemo staviti na stup srama. Spremite se za pokop svojih ideala. Hrvatskoj je potrebna reboljševizacija, brisanje kolektivnog pamćenja i gušenje bilo kakvog domoljubno-bogoljubnog patosa. Veliki brat je zabranio ”misliti Hrvatsku”! Ne treba nama ni zastava ni grb. Mi smo ”država slučaj”, nacija bez imena, rod bez spola, nitko i ništa. Hrvatskoj treba šok terapija i diktatura prosječnosti.  Mi smo heavy metal genaracija koja ”misli globalno”, a globalno je pravedno. Jeste li sad shvatili druže Novak zbog čega ste postati ”turobna karikatura”, ”nedostojno strašilo”, ”ruševina nečeg bivšeg” i jednom riječju ”kreten”? Ako niiste, krajnje je vrijeme da otvorite oči.

Silvana Dragun, iz drame ”Intervju s vampirom”

 

Odgovori

Skip to content