OBJAVLJENO SVIH DESET TAJNI MEĐUGORJA: “Ukazanja u Međugorju su posljednja ukazanja na Zemlji, neće biti drugih”

Molite, molite – “Ukazanja u Međugorju su posljednja ukazanja na Zemlji, neće biti drugih”.

Nismo stvoreni da bi bili robovi dobro opremljene “radionice Pakla”i kao sluge služili velikoj svjetovnoj izmišljotini koja zatvara vrata spoznaje i zatomljuje vjeru. Stvoreni smo čudesnom silom koja oslobađa i nijednom živom biću nije dano razumjeti taj stvarateljski čin Božji.

Poziva nas Gospa da se okrenemo prema Onome od kojeg nam dolaze sve milosti, koji snagom svoje ljubavi razgoni strahove, koji svojom dobrotom i blagošću poziva na put pomirenja, koji nam šalje Majku da bismo se osvjedočili kako nas Bog nije napustio niti zaboravio, koji Nju zasiplje milostima da bi ih mi preko Njenih ruku stostruko primili. Tko osjeća Nju kao svoju majku i Boga kao svoga oca, ne boji se ničega.

Dok bdijemo s užganim svjetiljkama molimo da nam vjetrovi podzemlja ne uzdrmaju tlo pod nogama gaseći sveti plam u srcu da na vrijeme krenemo k brdu našeg spasenja vođeni svjetlom istine i mudrošću prepoznavanja Gospinog znaka koji će zasjati na kamenom i trnovitom putu hodočašća života.

„Što sam započela u Fatimi, završit ću u Međugorju” – Sažetak je to Gospine poruke od 25. kolovoza 1991. godine koju je javnosti prenijela vidjelica Marija Pavlović. Gospa je tada, prvi put u deset godina, povezala međugorsko i fatimsko ukazanje. Da je veza između Fatime i Međugorja čvrsta, potvrdila je i Mirjana Dragičević – Soldo, jedna od vidjelica kojoj je Majka Božja na čuvanje povjerila deset tajni: (VIDEO)

Prva i druga tajna zapravo će biti prethodne opomene, posebni znaci diljem svijeta i upozorenje koji će najavljivati događaje, što će dramatično utjecati na svjetsku povijest. Potvrdit će svijetu da se Gospa ukazivala u Međugorju i da su vidioci govorili istinu. Između prve i druge tajne kratko je vrijeme, a potom se ostvaruje sljedeća tajna.

Treća tajna povjerena je svim vidiocima i posebno je zanimljiva. Riječ je o znaku koji je Gospa obećala ostaviti na Brdu ukazanja. To će biti velik, neuništiv, opipljiv znak za koji će biti jasno da ga ljudska ruka nije mogla načiniti. Nakon njegove pojave, tvrdi se, nitko više neće sumnjati u autentičnost Gospinih ukazanja na zemlji. Pojavu velikog znaka na Brdu ukazanja pratit će mnoga ozdravljenja i čudesni znaci koji će svijet upozoriti, opomenuti i potaknuti na obraćenje

Četvrta, peta i šesta tajna tiču se osobnih života vidjelaca i šireg područja Međugorja.

Sedma, osma, deveta i deseta tajna odnose se na budućnost čovječanstva i tiču se svih ljudi. Ove tajne biti će najvjerojatnije potresni događaji koji će uzdrmati svijet.

Vrlo je važan podatak da je vidjelica Mirjana, prema onome što joj je Gospa naložila, samostalno odabrala svećenika svog povjerenja kojemu će, kada dođe vrijeme povjeriti tajne. On ih potom treba objaviti svijetu. Riječ je o fra. Petru Ljubičiću, rođenom 1946. godine koji je zbivanja u Međugorju pratio od početka. Ako je, dakle fra. Petru sada 70 godina, a on će doživjeti trenutak da objavi tajne, logično je pretpostaviti da bi tome činu mogli posvjedočiti mnogi od nas te da se vrijeme njihova ispunjenja približava.

Izvori OVDJE/OVDJE/glasbrotnja.net

1 comment

  1. Josip Kljaković Šantić

    Da je Bog prisutan u ljudskom srcu. misli i djelu kroz cijelu povijest (Bog j jedan-Jahve, Bog otac,Isus i Duh sveti,Allah..)
    vidi knjigu: “Bog je moja snaga”-izd.Tkanica-Zagreb,2017, iz knj,str178: “NIJE NIKAKVA SLUČAJNOST ŠTO SU UPRAVO NAJVEĆI UMOVI SVIH VREMENA BILI DUBOKO RELIGIOZNI.-Max Planck-1858-1947. ili: “SVIM LJUDIMA VJERA U BOGA USAĐENA JE U SRCE. LAŽU ONI KOJI KAŽU DA NE VJERUJU U BOŽJE POSTOJANJE, JER NOĆU I U SAMOĆI SUMNJAJU…” Lucije Enej Seneka mlađi-4,prije Krista do 65.g.AD(Anno Domini) Pitanje: Zašto se godine broje od rođenja Isusa-Krista. Razmislite i pomolite se – Bogu.Amen

Odgovori

Skip to content