Nestranački prof. dr. Tomislav Sunić na listi HČSP-a za EP

HČSP predala listu za EU parlament – gdje su ostali pravaši? Hrvatska čista stranka prava je danas u brojnoj delegaciji predala listu za EU parlament.

{jathumbnail off}Držimo da je to najbolja lista koja je uopće ponuđena za ove izbore – rekli su u HČSP-u. Listu predvodi prof. dr. sc. Tomislav Sunić kao nestranački kandidat.

Govori tri strana jezika, voli se družiti sa mladima i prenositi im znanje, erudit, euroskeptik , domoljub i intelektualac u punom smislu, dr.sc.Tomislav Sunić popularni Tom.

Ovime HČSP pokazuje kako nam nije do strančarenja i kako se treba voditi politika koja promovira sposobne i kompetentne koji su u stanju ne samo parirati lukavim EU birokratima, nego su u stanju na najbolji mogući način predstavljati hrvatski narod.

{youtube}5JwfCswofL0{/youtube}

U HČSP-u pozivaju Hrvate i Hrvatice da glasuju za njihovu listu, da glasuju za ljude s kičmom, i neka odbace sve dosadašnje slugane koji su nam upropastili domovinu.

Lista HČSP-a:

1. Prof. dr. sc. Tomislav Sunić – Zagreb
2. Krešimir Mihajlović, prof. – Zagreb
3. Jasenka Haleuš, novinar – Ivanić Grad
4. Ksenija Musa, dipl. soc./dipl. cro. – Dubrovnik
5. Ivan Lozo, bacc. Iur. – Koln
6. Prof. dr. sc. Dražen Pehar – Mostar
7. Mate Bekavac, dipl. oec. – Velika Gorica
8. Ivan Pavić, mag. geol. – Zagreb
9. Daria Lončarević, bacc. iur. – Novska
10. Marin Perković, mag. oec. – Konavle
11. Dinko Putnik, dipl. iur. – Vukovar
12. Dr. sc. Zlatko Šram – Zagreb

Pitamo se gdje su ostale pravaške stranke, hoće li zbog taština opet prosut 15-20% glasova pravaškog biračkog tijela. Srb je na potezu…

HUB

Odgovori

Skip to content