Prijava volontera za građansku inicijativu “U ime obitelji”

Pokrenuta je građanska inicijativa “U ime obitelji” koja ima za cilj u vremenu od 12. do 26. svibnja prikupiti 375 000 potpisa građana za raspisivanje referenduma, a referendumsko pitanje bi bilo “Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?”.

{jathumbnail off}Kako bi uspjela navedena inicijativa potrebno je da se što veći broj ljudi koji su u mogućnosti prijavi za volontiranje na potpisnim mjestima gdje će biti postavljeni štandovi za prikupljanje potpisa. Svi koji želite, i u mogućnosti ste volontirati, u ovoj inicijativi možete se prijaviti na http://uimeobitelji.net/za-aktiviste/ ili na e-mail adresu darkecmali@gmail.com.

U tjednu koji je pred nama održat će se od strane koordinatora za Splitsko-makarsku nadbiskupiju sastanak sa svim volonterima, s područja grada Splita i okolice, kako bi se napravio raspored dežurstava i kako bi ih se upoznalo s načinom rada. O mjestu i vremenu održavanja navedenog sastanka svih volontera bit ćete naknadno obaviješteni.

Odgovori

Skip to content