Hrvatski slikar Valentino Radman u finalu američkog “YOU BE THE JUDGE”

GLASUJTE ZA HRVATSKOG SLIKARA NA NATJEČAJU “YOU BE THE JUDGE” U finale velikog medjunarodnog art natječaja “You be the Judge” izabran je i jedan od radova hrvatskog umjetnika, zadranina Valentina Radmana.

{jathumbnail off}On je tamo jedini Hrvat (zapravo, jedini iz Europe. Svi ostali su Amerikanci i tri azijska slikara.) O ukupnom pobjedniku odlučuju glasovi publike.

Svojim glasovanjem možete podržati našeg umjetnika, OVDJE!

Finalisti su tih dvadesetak u sredini (sa strane su sponzori). Na donjoj polovini stanice možete kliknuti kružić ispred broja 13 (I onda klik na Submit skroz na dnu).

Reportaže o pobjedniku će objaviti četiri vodeća američka art časopisa. U tim prestižnim medijima dosad su vrlo rijetko objavljivani tekstovi o suvremenim hrvatskim umjetnicima (zadnjih desetak godina svega dva-tri puta), premda ne oskudijevamo kvalitetnim slikarima i kiparima koji bi zasigurno bili zanimljivi američkim kolekcionarima. Nadam se da će se nakon ovog natječaja stvari barem malo promijeniti.
Više o Valentinu Radmanu i njegovom radu, možete vidjeti na:

www.valentinoradman.com
http://tinoradman.wordpress.com/

Glasovanje traje do 16.06.2013., i s istog računala se može dati glas samo jednom. Bilo bi lijepo podržat modernog hrvatskog slikara, te proširit obavijest preko svojih mailing lista.

Canadian Croatian Congress | croative.net

Odgovori

Skip to content