Inicijativa “U ime obitelji”: Predaja popisnih knjiga

Prenosimo poziv građanske inicijative ‘U ime obitelji’ na skupno uručenje popisnih knjiga u Sabor s uputama i smjerom kretanja…

Dragi naši,

{jathumbnail off}Radujemo se vašem dolasku. Evo i posljednjih uputa:

1. Oni koji dolaze autobusom: autobusi će vas iskrcati kod Lisinskog te će vas tamo i pokupiti u dogovoreno vrijeme. Ako još to niste učinili – pošaljite nam broj mobitela voditelja autobusa.

Koordinator zadužen za dolazak autobusa je Roko mobitel: 098/9651413, u slučaju da njega ne možete dobiti Davorka (095-9048009).

Molimo vas da se javite Roku kad ulazite u grad. Autobusima je osiguran parking kod zagrebačkog Velesajma

2. Oni koji dolaze automobilima: moguće je parkiranje u garaži na Langovom trgu, ona je odmah uz park Ribnjak (plaća se), a moguće je parkiranje i u Međubiskupijskom sjemeništu u Voćarskoj ulici – nešto dalje – (ne plaća se)

3. Okupljanje počinje na Zrinjevcu (kod paviljona) od 12:30, u 13 sati krećemo prema Markovom trgu. (Pripazite da nemate staklenih boca niti oštrih predmeta u torbama, jer nisu dozvoljeni u povorci)

4. Po jedan predstavnik svake županije nosit će simbolički 1 kutiju sa potpisnim knjigama te će tu kutiju i unijeti u Sabor (molim vas da provjerite imate li osobnu kartu potrebnu za ulazak u Sabor). Na Zrinjevcu će se rasporediti naši redari i podijelit ćemo balone

5. Nakon što dođemo na Markov trg, organizacijski odbor će kratko pozdraviti sve volontere i podupiratelje koji su donijeli potpisne knjige u Sabor te će predstavnici županijskih koordinacija sa potpisnim knjigama ući u Sabor i poslikati se sa svim knjigama. Nakon toga je susret sa predsjednikom Sabora, g. Lekom. Zatražili smo da predsjednik sabora, g. Leko, osim organizacijskog odbora i predstvnika pravnog tima primi i predstavnike županijskih koordinacija, ali su nam prije par minuta javili da to zbog „nedostatka prostora“ nije moguće. Molimo sve da ponesu sendviče i vodu. U parku Ribnjak bit će osigurano skromno osvježenje – hladna voda, klipići i sladoled za djecu. Nekoliko animatora organizirat će igre za najmlađe.

U prilogu su 2 karte. Prva prikazuje trasu od Zrinjevca do Trga sv. Marka gdje ćemo predati potpise. Druga karta prikazuje trasu od Trga sv. Marka do parka Ribnjak gdje ćemo se družiti, nakon predaje potpisa pa do 19 sati.

Molimo Vas i sve vaše volontere da imate na umu kako su i povorka i druženje na Ribnjaku javni događaji i da se u slučaju bilo kakvih provokacija ponašate mirno i dostojanstveno, baš kao i uvijek do sada

Sve vas čekamo i radujemo se susretu!

Građanska inicijativa ‘U ime obitelji’

 

Odgovori

Skip to content