N. Bašić: Reanimacija HDZ-a!

I sad mi je malo lakše, kad sam pročitao na portalu Dnevno.hr kako dr. Milan Kujundžić želi osnovati novu stranku, ali da će imati stari naziv HDZ uz dodatak Dr. Franjo Tuđman.

To nazivam naprosto reanimacija izvorne stranke kao narodnog pokreta po kojem je nastala naša slobodna i neovisna RH.

{jathumbnail off}Dapače, dajmo se udaljiti od svih tih stranputica i devijacija, diskreditiacija, devalorizacija, devastacija koje su nastale iza smrti Dr. Franje Tuđmana u stranci HDZ i samoj državi RH.

A sve ovo naborojano, ispred, stane u jednu riječ: detuđmanizacija. Evala gospodine Milane Kujundžiću; bio sam se že-
stoko okomio na vaš politički put nakon izbora u stranci, prošle godine u mjesecu svibnju, tj. put sukoba i cijepanja u stranci.
Vidjet ćemo, zapravo, što će stati u statutu i programu te nove-stare stranke. Ako ne budu objedinjene sve vrijednosti: vjerske kulturne, političke, socijalne, pravne, tradicijske, rodoljubne, domoljubne, obiteljske i ine koje su identitet pojedinca, obitelji, društva ili države u cijelini, a posebno one pravne strukture koje štite pravo na život od začeća (bez iznimke na neka prava trudnice naspram živog dijeteta u njezinoj utrobi) pa do naravne smrti, to je ponovo sve poklon – ispraznost vjetru da odnese poput dima ili magle.

Zbog ovoga sam zamrznuo svoje članstvo nakon drugog izbora Sanadera u Vladi RH, jer nije derogiran onaj zakon iz 1978., uz potpis Jakova Blaževića, po kojem se i danas, a naši zastupnici ga zastupaju i primaju zastupničke plaće(dakle plaćeni ubojice nerođene djece), ubijaju nerođena djeca uz novčanu naknadu egzekutorima.

Milane, ako ovo ne bude decidirano stajalo u vašem programu nove stranke, tj. ta derogacija boljševičkog zakona iz 1978. i reguliranje zaštite nerođene djece kroz postojeći kazneni zakon, onda ta stranka je okrenuta od Boga, a time i budućnosti ovoga naroda.

Živi bili pa vidjeli!
Nikola Bašić, Vis

Odgovori

Skip to content