LGBT ZAJEDNICE I EUROPSKA KOMISIJA TRAŽI REDEFINICIJU BRAKA U HRVATSKOJ!?

Ne smijemo dopustiti redefiniciju braka čiji je prijedlog već stigao kod naše korumpirane sluganske vlade.

Prije točno tri godine, 1. prosinca 2013., zajedničko zalaganje mnogih omogućilo je svim hrvatskim građanima da na najdemokratskiji način, javno, iskažu svoje vrijednosti i stav o braku, posvajanju i podizanju djece te obitelji.

Članak 61, kojim je Ustav promijenjen 1. prosinca 2013., potvrdio je da je brak kao zajednica žene i muškarca temeljna vrijednost u Republici Hrvatskoj.

Definiranje i regulacija obitelji i braka u cijeloj Europskoj uniji još je (uvijek) u nadležnosti država članica. Ipak, pritisak svakodnevno raste jer LGBT lobij pokušava prilagoditi zakonodavni sustav svojim željama. Posljedica toga su suprotstavljene definicije obitelji koje se sve češće pojavljuju u dokumentima EU. Te dokumente postaje nemoguće tumačiti i primjenjivati.

EU hitno traži točnu definiciju braka i obitelji. Što im to nije jasno? Hoće ga redefinirat!?

Upravo zbog toga pokrenuta je europska građanska inicijativa „Mama, tata & djeca“ koja od EU komisije traži predlaganje zakona kojim bi se u europskom zakonodavstvu brak definirao kao zajednica žene i muškarca, a obitelj kao zajednica temeljena na braku i/ili potomstvu. Naravno, odmah su krenuli lobirati voditelji Sorosevih LGBT zajednica i to sve agresivnije i glasnije jer zato imaju velike financijske resurse.

Franz Timmermans, dopredsjednik Europske komisije, na posljednjoj gala večeri koju je organizirala ILGA, najveća europska LGBT organizacija za lobiranje u Europi, izjavio je:

„Komisija Europske unije trebala bi otići korak dalje i potaknuti sve zemlje članice na bezuvjetno prihvaćanje redefinicije braka za istospolne parove.“

Poznato je da članove Europske komisije ne biraju članice Europske unije već gremiji koji stoje iza svih zakona usmjerenih protiv čovjeka i obitelji.

“Zato je vrijeme da ustanemo u obranu braka kao zajednice muškarca i žene i završimo sa ovim bolesnicima kako bi za sva vremena zaštitili obitelj, odnosno pokazali da im je jedino mjesto u zatvoru zbog konstantnog uznemiravanja ili liječenje ako uopće postoji lijek za njih” – predlaže portal istinom protiv laži.

Naime, u posljednje vrijeme sve više zemalja svojim zakonima redefinira brak te se u skoroj budućnosti može očekivati velik pritisak kako bi se isto nametnulo svim zemljama članicama EU, uključujući i Hrvatsku (prijedlog je već stigao) koja je Ustavom zaštitila brak kao zajednicu žene i muškarca.

Svojim potpisom možemo pružiti podršku braku čije vrijednosti dijele sve zemlje jer odražava univerzalnu istinu cjelokupnog čovječanstva:
Brak između jedne žene i jednog muškarca i obitelj čija je osnova brak i/ili veza roditelja i njihove djece.

U slučaju prikupljanja 1 milijuna potpisa Komisija Europske unije MORA razmotriti naš prijedlog i jasno izraziti svoje mišljenje.

Molim vas, potpišite inicijativu na www.mumdadandkids.eu ili ispunite isprintani formular koji je dostupan na istoj adresi pod rubrikom ISPRINTAJTE OBRAZAC ZA PRIKUPLJANJE POTPISA te ga ispunjenog pošaljite na adresu navedenu na obrascu.

Do sada je skupljeno 200 000 potpisa, ali kako bismo došli do ciljanih 1 milijun potpisa i time zaustavili zločinačku Europsku Komisiju na pokretanje prijedloga, treba nam peterostruko veći broj.

Budite dio ove iznimno važne inicijative koja nije poput većine peticija ili pisama koje se šalju donositeljima odluka, već predstavlja inicijativu registriranu na europskoj razini, paneuropski projekt kojemu je cilj zaštita braka i obitelji.

Detaljnije možete saznati i potpisati peticiju na ovom linku:

www.mumdadandkids.eu

Molimo vas, odijelite ovu priliku s barem petoro ljudi i proširite glas o inicijativi među svojim prijateljima i obitelji.

VAŽNO! Zaštita podataka/davanje informacija – Kad potpišite putem interneta, jedino će ministarstvo ili izabrano državno tijelo vidjeti vaše podatke.

Izvor: mumdadkids.eu | istinomprotivlazi | croative.net

Odgovori

Skip to content