Luciji bronca, Hajduk očekuje Turnovo

Lucija osvojila broncu

{jathumbnail off}Drugog dana Svjetskog prvenstva u taekwondou koje se održava u Puebli u Meksiku, Lucija Zaninović je osvojila brončano odličje. Ona je u kategoriji do 49 kilograma osvojila treće mjesto i tako stigla do svoje prve medalje na svjetskim prvenstvima. Na taj način naša Lucija je kompletirala kolekciju odličja, pridruživši ovu broncu medaljama osvojenim na Europskom prvenstvu i na Olimpijskim igrama.

Dok Lucija u Meksiku osvaja medalje u gradu pod Marjanom zahuktava se nogometna sezona. Hajduka u četvrtak pred praznim tribinama očekuje prva utakmica drugog pretkola Europske lige s makedonskim Turnovom. Makedonski klub nam je nepoznanica, no na oprez poziva činjenica da su lani umalo postali prvaci svoje države. Sportski direktor makedonskog kluba gospodin Arifovski kaže da bi prednost njegovog kluba moglo biti iskustvo. Naime, njegova ekipa je već nekoliko godina na okupu za razliku od nikad mlađeg i neiskusnijeg Hajduka.

Hajdukov trener Igor Tudor oprezan je u svojim izjavama. Svjestan je da je splitski klub veliki papirnati favorit, no isto tako zna da je Hajduk zadnjih godina znao ispadati i od potpunih autsajdera. Zato poziva na pojačan oprez i obećava da svojim mladićima neće dozvoliti nikakvo opuštanje.
Hajduk i Turnovo prvu utakmicu 2. pretkola Europske lige igraju u četvrtak u 20:30 sati.

 

Odgovori

Skip to content