Hajduk na Parku mladeži, Dinamo u Rijeci

Prvi će na travnjak Rijeka i Dinamo, a njihov susret počinje u 19 sati. Odmah po završetku utakmice na Kantridi počinje drugi derbi, gradski u Splitu

 

{jathumbnail off}Liga 10 se nakon samo dva kola pokazala punim pogotkom, a večeras će se dojam samo ‘podebljati’. Park mladeži će nesumnjivo biti pun, baš kao i Kantrida.

Prvi će na travnjak Rijeka i Dinamo. Domaći su u prednosti što se tiče atmosfere, nema sumnje kako Armada želi skalp prvaka, a uvjerena je kako za to Riječani imaju kvalitetu pa će dati glasni impuls s tribina. Mogao bi debitirati i Anas Sharbini, a onda im znatno rastu šanse. Protiv ‘modrih’ će istrčati tri bivša igrača koji će se dodatno htjeti dokazati, Tomečak, Alispahić i Krstanović.
Dinamu u prilog ne ide niti to što već za dva dana igraju iznimno bitnu utakmicu, protiv Šerifa u 3. pretkolu Lige prvaka pa je pitanje hoće li Jurčić zaigrati s najjačim sastavom. Iako je prvenstvo tek počelo, Rijeka bi porazom praktički ispala iz utrke jer bi nakon samo tri kola dinamovci imali već pet bodova prednosti.

Utakmica počinje u 19 sati.

S Kantride u Park mladeži
Odmah po završetku utakmice na Kantridi počinje drugi derbi, gradski u Splitu. I Park mladeži bit će krcat unatoč paprenim cijenama od čak 80 kuna, koliko koštaju ulaznice. Hajduk igra paralelno Europu, što mladoj Tudorovoj momčadi nije problem fizički, ali jest psihički pa dosta variraju u svojoj igri.

S druge strane, Split je koncentriran samo na HNL. Pojačali su se i žele pokazati da su spremni za velike stvari. Prošle sezone su momčadi igrale četiri puta, a ‘bili’ su slavili triput. Splitovci su pobijedili u zadnjoj utakmici, a to im je ujedno i prva pobjeda nad gradskim rivalom. Hendikep im je neigranje suspendiranog Rebića.

Utakmica u Splitu počinje u 21 sat.

Odgovori

Skip to content