Bolesna mržnja Drage Pilsela prema drugome i drugačijem

“Umro je Smiljko Šagolj, Tuđmanov isprdak” – javlja nam Drago Pilsel. “U redu, čovjek je napokon mrtav.” Besramni primitivizam Pilsela nema granica. Nadam se da će obitelj Šagolj primjereno uzvratiti

{jathumbnail off}”Treba imati razumijevanja za Dolića: pogledaj mu lice, taj p… nije vidio desetljećima” – ostarjeli švaler Pilsel dobacuje to uz baner neke mlade djevojke! Žalosno da žalosnije ne može biti, istog je oronulog zavodnika Ivo Josipović promovirao kao šefa Analitike Ureda predsjednika RH, ali ga prostakluk koštao funkcije.

Sve to pomalo sliči na film “Privedite osumnjičene!”. Usnuo sam ružan san. Pored mene su Tihomir Dujmović, Ivica Šola i Hrvoje Marjanović. Ponadao sam se da će policija konačno privesti i Josipa Perkovića, ali neka, ekipa je prilično jaka, pa me veselilo da sam pridružen toj postavi, bez obzira kakav nam krimen pakiraju čuvari poretka. Umjesto Angele Merkel pojavio se čudan svjedok, koji ima dovoljno vlastitih imena za sve nas i još za pola Hrvatske. Obično ključni svjedok ostane nepoznat, ali je ovaj ušao u prostoriju da nas prestraši svojom pojavom. Podigao je ruku, ispružio prst i pokazao na sve nas – optužuje nas sve, optužuje pola Hrvatske! Vjerovali ili ne, pravno i tko zna kako sve nepismeni Pilsel spominje me kao osumnjičenika, kao da me Njmeačka traži zbog ubojstva Stjepana Đurekovića. Pilsel je taj komesar iz Komiteta, koji Državnom odvjetništvu daje naputak!

Ne znam tko je gdje gost, ali ako neka familija ugosti Gestapo, poprima gestapovske metode, koje su na ovome prostoru već sedam desetljeća zapravo udbaške. Carlos Zvonimir Drago Pilsel ustanovio je i na Internetu objavio moju kućnu adresu u jednom gadljivo huškačkom tekstu. Ako vas njegove objede protiv mene dovoljno razjare, znate moju adresu! Nešto se pitam, jeli to utuživo? Kao, nije on objavio moju adresu na kojoj živim, nego je morao identificirati osobu za potrebe krivične prijave! A onda je tu prijavu objavio! Iritantna je ta njegova nepismenost, koja se stalno vrti oko one stvari. Netko mu treba objasniti da se ne treba stiditi niti stidjeti, nego sramiti. Valjda nije stidna dlaka?

Pilsel prepisuje Predraga Lucića, pa spominje nekakvo šamaranje, ovaj put s potpisom i s pečatom Hrvatskog novinarskog društva. Gdje je ključ od tiskare? Zdenko Duka, predsjednik HND-a, u službenom priopćenju HND-a, proglasio je smećem moj tekst “U zemlji katolika četiri glavna dužnosnika nisu krštena – Hrvatska je Zemlja Majmuna”, objavljen 8. kolovoza na portalu dnevno.hr. Kakva je to kvalifikacija od strane jedne ustanove, u njenom službenom priopćenju? Koga to smeta jedna glasno izgovorena istina. Zašto se krštene osobe teško probijaju na najviše funkcije u RH? Nešto se mislim, možda Duka i Pilsel punjavaju Platonov svijet ideja, koji je zapeo na pojmu smeća. Ako mene pitate, najveće društveno smeće jesu samozvani društveni arbitri.

Izvor: Tvrtko Dolić/croative.net

Odgovori

Skip to content