NE ŽELIMO DA NAM POVIJEST PIŠU IZDAJNICI: Otvorena pitanja za premijera i vladino Vijeće za suočavanje s prošlošću

Samo pravda stvara mir!

Toma Akvinski

Poštovani predsjedniče vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković, i članovi vladinog Vijeća za suočavanje s prošlošću i njegov predsjednik HAZU

naši roditelji, rođeni u Drugom svjetskom ratu i poraću, koji su imali sreću da ih partizani nisu pobili, inače ne bi bilo nas, nisu nas rodili da bismo mi njihove unuke poslali u 3. svjetski rat koji organiziraju korumpirani psihopati ovog svijeta, međunarodni bankari i ratni profiteri i njihove domaće sluge i marionete. Ustani čovječe, i spriječi Treći svjetski rat u Europi!

Nažalost, demokratske vlasti Republike Hrvatske ostavile su hrvatski narod od 1990. do danas, 2017. godine, u tami glede njegove nedavne prošlosti, umjesto povijesne istine o Drugom svjetskom ratu, Hrvati su dobili partizansku propagandu „agitprop“. Čak i o Domovinskom ratu su vlasti Republike Hrvatske izvršile korekture na štetu povijesne istine, a jedino istina ide Hrvatima u prilog, jer istina oslobađa! (Ev/Iv 8, 32)

„Tko koristi svoje pravo, nikome ne čini nepravdu.“ (Qui suo iure utitur nemini facit iniuriam)

Hrvatski narod ima pravo na povijesnu istinu o svojoj prošlosti, i pravo da hrvatsku povijest pišu Hrvati, a ne jugoslavenski domaći izdajnici, i stranci! Jer, „kad niti jedan čovjek na svijetu ne bude više tražio i širio istinu, sve na Zemlji će propasti, jer samo u istini nalazi se pravda, mir i život.“ (Njemački književnik Friedrich von Schiller)

Stoga molimo, kao zastupnici hrvatskih žrtava komunizma kojih ima preko pola milijuna, dakle, preko 500.000 žrtava titoizma, da odgovorite na slijedeća pitanja, s tim da ćemo preskočiti pitanje za Vijeće – je li korektno, što se iz njega izostavilo jedinu hrvatsku nacionalnu organizaciju za istraživanje komunističkih zločina, Hrvatski centar za istraživanje zločina komunizma:

Tko je bacio atomsku bombu na Hirošimu, Nezavisna Država Hrvatska, ili Sjedinjene Američke Države? Jesu li S.A.D. zločinačka država?

Tko je potpisao i ratificirao međunarodnu Ženevsku konvenciju (čl. 93.) o postupanju s ratnim zarobljenicima, N.D.H. ili Titov AVNOJ, 3. Reich ili SSSR?

Tko je napao Poljsku, (u preventivnom napadu), samo Hitlerova Njemačka 1. rujna 1939., ili i Staljinov SSSR 17. rujna 1939.?

Je li britanska vlada objavila rat protiv Sovjetskog Saveza nakon napada Crvene armije i sovjetske agresije na Poljsku, 17. rujna 1939.?

Tko je objavio rat, Hitlerova vlada Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske, ili britanska vlada Njemačkoj?

Tko je izvršio agresiju na nezavisnu državu Finsku 30. 11. 1939., Pajo Patak, ili Staljin, fašistička Osovina, ili antifašistički SSSR?

Tko je proglasio gospodarski i naftni embargo protiv Japana 1936. i obnovio ga 1941. godine uoči japanskog napada na Pearl Harbor, Republika Peščenica, ili Sjedinjene Američke Države?

Tko je prouzročio Drugi svjetski rat, Hitlerova Njemačka, ili Sjedinjene Američke Države i njeni saveznici Velika Britanija i Francuska, odnosno ratni profiteri, međunarodni bankari?

Tko je bio saveznik Titovog jugo-komunističkog pokreta u partizanskom ratu komunista, totalitarna i zločinačka država SSSR čiji je boljševički režim do početka Drugog svjetskog rata pobio milijune „građana“, ili Majka Tereza?

Tko je 22. lipnja 1941. objavio rat i digao oružani ustanak i protuzakonitu pobunu, N.D.H. komunistima, ili komunisti Nezavisnoj Državi Hrvatskoj?

Tko je 27. srpnja 41′ digao u N.D.H. drugi oružani ustanak i drugu protuzakonitu pobunu, četnici, ili partizani?

Je li N.D.H. bila jedini saveznik Hitlerove Njemačke 1941. – 1945. ili su Silama osovine pripadali i Bugarska, Rumunjska, Mađarska, Italija, Finska, Japan, i dr.?

Tko je u Drugom svjetskom ratu protivno međunarodnom pravu oduzeo neprijateljskoj zaraćenoj strani iz Sila Osovine status ratnih zarobljenika, Anglo-Američki Saveznici i njihov saveznik SSSR, ili neka nevidljiva sila koja želi ostati anonimna?

Tko je protivno međunarodnom pravu iz Ženevske konvencije o postupanju s ratnim zarobljenicima protuzakonito izručio u Bleiburgu, dana 15. svibnja 1945. godine Hrvatske oružane snage Nezavisne Države Hrvatske u ratno zarobljeništvo Jugoslavenske armije maršala Tita u kojem su njeni pripadnici zajedno s hrvatskim civilima u pratnji likvidirani, i njihovi posmrtni ostatci skriveni u tajnim masovnim grobnicama, od Hude jame, Kočevskog roga, Teznog, Maclja i drugdje, kraljevina Hotentota, ili Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije?

Je li Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske zločnačka država?

Tko je u Drugom svjetskom ratu i poraću masovno likvidirao ratne zarobljenike, N.D.H. ili Titov AVNOJ i Nazorov ZAVNOH i partizanska Jugoslavenska armija maršala Tita i njene koljačke jedinice KNOJ i OZNA?

Jesu li likvidirani pripadnici regularne Hrvatske vojske u Drugom svjetskom ratu iz Hrvatskih oružanih snaga N.D.H., domobrani i ustaše, i zarobljeni hrvatski civili, „domaći izdajnici“, ili su Hrvati, hrvatski domoljubi, i žrtve?

Je li Titova Jugoslavija, stvorena u Jajcu 1943. godine na području N.D.H. bila zločinačka država?

Je li Hrvatska u Drugom svjetskom ratu, N.D.H., bila zločinačka država?

Ako je N.D.H. bila zločinačka država, gdje su ekshumirani posmrtni ostatci masovno ubijenih „žrtava fašizma“?

Je li Srbija u Drugom svjetskom ratu bila zločinačka država?

Zašto se ne izvrše ekshumacije žrtava fašizma na području bivšeg logora ‘Jasenovac’, kako na strani Republike Hrvatske, tako i na bosansko-hercegovačkoj strani preko Save?

Zašto ne postoji spomen-područje na Golom otoku, u spomen na žrtve bivšeg jugoslavenskog, komunističkog, koncentracijskog logora, a postoji spomen-područje u Jasenovcu u spomen na sabirni logor ustaškog režima?

Zašto se hrvatskoj i svjetskoj javnosti prezentiraju navodne žrtve ustaškog logora ‘Jasenovac’ u vidu kolone brojeva, bez ikakvih znanstvenih dokaza o autentičnosti tog popisa, a pogotovo bez dokaza u vidu corpus delicti – ekshumiranih posmrtnih ostataka žrtava?

Zašto se u medijima u RH i hrvatskoj politici i vladi vrte priče o srpskim i židovskim žrtvama u ustaškoj jami Jadovno, kada su speleolozi utvrdili da u toj jami nema ni crknute mačke?

Zašto vlada i mediji u RH i njene institucije šute o hrvatskim žrtvama komunizma ekhumirane u ljeto 2016. u Košnici kod Celja, zašto vlada šutnja o tome u stilu mafijaške omerte?

Zašto se partizanski komunizam iz Drugog svjetskog rata zove „antifašistička borba“, („NOB“), kad je to bila borba za revoluciju i diktaturu komunističke partije, i partizanske jedinice nosile boljševičko znakovlje, (crvenu zvijezdu petokraku i srp i čekić), iz Oktobarske revolucije 1917. kada fašizam nije postojao?

Je li znate da je partizanski rat najpodmukliji rat koji postoji, i da takav rat vodi i džihadistička tzv. Islamska država u Iraku i Siriji, i talibanski režim u Afganistanu?

Je li znate da većina Hrvata iz Dalmacije nije otišla u partizane povodom potpisivanja Rimskih ugovora između Kraljevine Italije i N.D.H., nego tek nakon kapitulacije fašističke Italije u rujnu 1943. godine, što je vidljivo na osnovi dostupnih povijesnih dokumenata K.P.H. iz Hrvatskog državog arhiva u Zagrebu?

Je li znate da Rimskim ugovorima iz 1941. Poglavnik N.D.H. nije odstupio Dalmaciju fašističkoj Kraljevini Italjii, nego dio hrvatske Dalmacije, a da su hrvatska područja s gradom Zadrom, otocima, kao i grad Rijeka s kvarnerskim otocima odstupljeni od strane režima Kraljevine S.H.S. Rappalskim ugovorom nakon Prvog svjetskog rata?

Tko je vodio narodno-oslobodilačku borbu, Titovi partizani, i Staljinova Crvena armija odnosno SSSR, ili Hitlerova Njemačka i N.D.H., odnosno Sile osovine, s obzirom na status narodnih banaka u navedenim državama?

Tko je masovno silovao Njemice, i masovno likvidirao njemačke ratne zarobljenike nakon završetka Drugog svjetskog rata 1945. godine, samo Staljinov SSSR, ili antifašistički Saveznici u cjelini, dakle, i Amerikanci, Englezi i Francuzi?

Je li znate koliko je njemačkih ratnih zarobljenika ubijeno od strane antifašističkih Saveznika, kako Sovjetskog Saveza, tako i S.A.D. i Velike Britanije, i koliko je njemačkih civila etnički očišćeno s okupiranih njemačkih područja na istoku Njemačke, i koliko je Nijemaca sveukupno ubijeno nakon Dana Europe od 9. svibnja 1945.?

Je li znate da N.D.H. niti njena vlada niti njene oružane snage H.O.S. nisu kapitulirale, da ne postoji pismena kapitulacija H.O.S. N.D.H. u Bleiburgu, i da N.D.H. nije de iuro nikada prestala postojati?

Je li znate da je Hrvatska nakon tzv. oslobođenja od 8. svibnja 1945. bila pod jugoslavenskom okupacijom do 25. lipnja 1991. godine?

Je li se Republika Hrvatska temelji na partizanskom ratu jugoslavenskih komunista iz Drugog svjetskog rata, i Jugoslavenske armije maršala Tita, ili na Domovinskom ratu za Hrvatsku nezavisnost i slobodu 1991. – 1995., i obranom Vukovara i oslobodilačkom Olujom na temelju borbe Hrvatske vojske?

Poštovane dame i gospodo,

gdje prestaje istina i logika, počinje laž i komunizam, zvan „antifašizam“.

Dokle će hrvatska povijest iz Drugog svjetskog rata biti interpretirana po špranci i mantrama jugoslavenske (marksističke) titoističke historiografije koja nije znanstvena, nego ideološka, jer marksizam nije znanost nego ideologija?

Za Nezavisnu Državu Hrvatsku je u Drugom svjetskom ratu palo od 10. (8.) travnja 1941. do 15. svibnja 1945. godine oko 50.000 hrvatskih vojnika i časnika, domobrana iz regularne Hrvatske vojske Hrvatsko Domobranstvo, i ustaša iz paravojne Ustaške vojnice. Svi grobovi u borbama protiv četnika i partizana na hrvatskom ratištu u N.D.H. palih hrvatskih vojnika su nakon tzv. oslobođenja uništeni od strane komunističkog režima maršala Tita i socijalističke republičke vlade ZAVNOH, što je barbarski čin neviđen u povijesti čovječanstva! Je li postoji sram zbog toga u vrhu hrvatske politike i znanstvene zajednice, ili se to smatra normalnim i poželjnom pojavom u hrvatskoj povijesti?

Za N.D.H. je u Drugom svjetskom ratu svoje živote dalo preko 500.000 Hrvata, hrvatskih domoljuba, vojnika i časnika, vitezova, seljačkih i radničkih sinova, čitave obitelji, djeca, žene i starci, i čitava jedna generacija, Desetotravanjska generacija.

Je li znate da hrvatsko državno pravo, na osnovi kojeg je 1941. osnovana Nezavisna Država Hrvatska, nije kazneno djelo, i da je osnivanje N.D.H. pokriveno međunarodnim pravom na pravo naroda na samoopredjeljenje, i da je Nezavisnu Državu Hrvatsku priznao cijeli niz zemalja, ne samo u Europi, nego i u svijetu, ne svi, ne cijeli svijet, ne sva međunarodna zajednica, ali dio svijeta, kao i Republiku Kosovo?

Je li znate da, kad je riječ o genocidu, da je nad Hrvatima počinjen 1945. godine komunistički genocid, ali i da je genocid počinjen nad njemačkim narodom, da je nakon njemačke kapitulacije ubijeno preko 12 milijuna Nijemaca, a za vrijeme rata poginulo pet milijuna Nijemaca, i da je svekupno nakon rata bilo preko 17 milijuna Nijemaca manje nego prije Drugog svjetskog rata, a da je od tzv. oslobođenja do Božića 1945. ubijen svaki šesti Hrvat?

Jugoslavenska armija maršala Tita je nakon tzv. oslobođenja pobila 500.000 Hrvata u jugoslavenskom ratnom zarobljeništvu i etničkim čišćenjima. Ubijeni Hrvati nemaju niti spomenik u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a kamoli priznanje da su bili hrvatski domoljubi koji su se borili za hrvatsku državu i branili je od napada protuzakonitih oružanih ustanaka koji su odnijeli na desetke tisuća nevinih života hrvatskih ljudi i ljudi drugih nacionalnosti i vjera. Preko 500.000 hrvatskih žrtava komunizma nema spomenik u glavnom gradu Zagrebu, niti u njemu ima Muzej žrtava i zločina komunizma. Žrtve komunizma nisu „domaći izdajnici“ nego hrvatske žrtve, djedovi i očevi onih koji su u Vukovaru 1991. slomili kičmu komunističkoj i protunarodnoj ‘Jugoslavenskoj narodnoj armji’, i zaustavili agresiju Miloševićeve Srbije i SFRJ na Hrvatsku. Tako zvana JNA je ista ona armija koja je 1945. ubijala hrvatske ratne zarobljenike i zarobljene hrvatske civile. Molimo da to vi iz Vijeća vlade Republike Hrvatske za suočavanje s prošlošću uzmete na znanje, i da zaustavite trend širenja komunističke mržnje, partizanski agitprop u Republici Hrvatskoj, i krivotvorenje hrvatske povijesti, jer inače neće biti dobro! Mi Hrvati smo slobodni da budemo slobodni, i da slobodno pišemo svoju vlastitu povijest, na osnovi istine, jer samo u istini nalazi se život, pravda, sloboda i mir. Što je istina? Istina je ljubav, … „jer Bog jest ljubav! (1. Iv. 4,8)

Zagreb, 23. ožujak 2017.

P.S.: Za istinitu povijest o Drugom svjetskom ratu, bez cenzure, pročitajte u knjizi o Drugom svjetskom ratu, „WWII: POVIJESNA ISTINA BEZ CENZURE“, (1004 stranica) Zagreb, 2011., ISBN978-953-97922-1-1 CIP zapis u računalnom katalogu NSB pod brojem 781393.

S poštovanjem, voditelj Hrvatskog centra za istraživanje zločina komunizma

Prof. Goran Jurišić

Izvor: croative.net

1 comment

  1. Ante Suto

    neçe plenkoviçeva komisija uzeti niti jedan argumentirani i istiniti podatak nego çe udariti ßtambilj jugoçetniçkoj “istini” jer da su htjeli istinu sastav komisije bi bio suprotan njihovom

Odgovori

Skip to content