Vidjelica Vicka o Gospinom kipu koji svijetli

U sobi gdje je Marijin kip koji svijetli Gospa se puno puno puta ukazala, ali nikad ništa nije sjajilo – kazala je Vicka

 

{jathumbnail off}Vidjelica Vicka dala je intervju za portal medjugorje-info.com i rekla nešto o Gospinom kipu koji je prosvijetlio u njezinoj kući. Vicka je kazala da je taj Gospin kod njih već punih 30 godina. U uvodu je kazala: “Da, kip svijetli, ali nam Gospa svojom prisutnošću svijetli već 32 godine.”

Potom je nastavila: “U sobi gdje je Marijin kip koji svijetli Gospa se puno puno puta ukazala, ali nikad ništa nije sjajilo, ali evo, ovih dana dok sam bila na putu, obavijestili su me i rekli mi “Vicka Gospin kip sjaji.” Ja ipak mislim da ovo što Gospa daje svjetlost ne trebamo gledati samo na način:” A eno Gospa svijetli!”, nego treba svijetliti u našim srcima. Ta svjetlost sigurno ima veliko značenje, a ja mislim da je važnije kad se dođe pred Gospu i klekne pa u poniznosti moli. Ovo što Gospa sa svjetlošću radi , to je znak da ona želi mijenjati naše srce, to je jedan mali poticaj da idemo naprijed.”

Ovo gdje mi živimo, u današnjem vremenu, nadvila se velika tama, velika tuga. Zato nam i Gospa daje tu svjetlost, svjetlost nade i svjetlo spasenja. Da nas po tome spasi u Isusu. Preko ovoga daje pomalo poticaj tome. Ovo je sigurno od onoga što je Gospa govorila: “Dajem vam znakove”. To su mali predznaci. Ali Gospa kaže: “Draže mi je kad mi vi poklonite svoje srce s ljubavlju i svjedočite moju poruku te budete svjetlo za druge.”

Izvor: medjugorje-info.com

Odgovori

Skip to content