Stanković i Mesić drže nas za idiote

Za frku sa Patrijom krive su ustaše. Zbog njih je netko primio mito, a antifašist ne može primiti mito. To je objašnjenje nekako najlogičnije iz Mesićeve govorancije.

 

{jathumbnail off}Znači da je finski državni odvjetnik Juka Rappe ustaša? Trebalo bi istražiti njegovo obiteljsko stablo, sigurno je netko u vezi sa Lubirićem ili Francetićem.

Stanković u svojoj emisiji ima sličan princip za Mesića, kao i za Sanadera. Kad se podigne optužnica, on ih brže bolje pozove u studio.J edino kod Stankovića je Ivo Sanader ispao nevin. Slično je ispalo i danas.

Aco je bio vrlo miran i nije baš nešto prekidao Mesića, a na odgovore se nije pjenio. Zašto? Vidjelo se to iz nastupa Mesića više nego jasno, treba zaštiti crvenu kliku koja nas obmanjuje godinama. Za frku sa Patrijom su krive ustaše. Zbog njih je netko primio mito, a antifašist ne može primiti mito. To je objašnjenje nekako najlogičnije iz Mesićeve govorancije. Znači da je finski državni odvjetnik Juka Rappe ustaša? Trebalo bi istražiti njegovo obiteljsko stablo, sigurno je netko u vezi sa Lubirićem ili Francetićem. Ili možda mrzi gay populaciju? Uglavnom bauk ustaštva prijeti Hrvatskoj, pa vjerojatno zato hrvatska vlast ne izručuje udbaše. Tako je Mesić svoje osumnjičenje tumačio borbom protiv njegovog antifašizma?! Ustaša u Hrvatskoj kao mrava, a na vlasti udbaš do udbaša. Zemljo otvori se! I takvi ustaše pakiraju Mesiću zatvor preko finskog ustaše. Sve jasno ko dan.

Sve logičniji je govor Mesića, dok ga Stanković sluša. Ludilo brale, rekao bi Splićanin. Baš ludilo. Otrov komunizma je još uvijek bauk koji nam prijeti. Mesić je objasnio i kako mu je Božo Dimnik posudio tričavih 160.000 € i da taj čovjek ima toliko love, da uopće nije bitno kada će mu frend Mesić vratiti lovu. Onom drugom su vratili Mesić i djeca. Otkud i kako nitko nije pitao, niti otkud i kako će vratiti Dimniku. Možda obojica otiđu u ribolov, na koji se Dimnik toliko pali, i ulove zlatnu ribicu koja će isplatiti Dimnika?

Saznali smo da je Sanader kriv za sva propala energetska ulaganja u našu zemlju, koja je dovela naša zlatna ribica Stjepan Mesić u zemlju. Ovaj dovede Putina, a Sander ga otkanta, on dovede Arape, Sanader sve upropasti. Pedro Sanader je kriv, a Mesiću treba još za života spomenik izgraditi.

Ipak ispod površine naših lopovluka vidi se da je glupost izjava Mesića, kako se naš narod boji novih investicija. Tko narod uopće išta pita? Svaka investicija u kojoj je dato mito je prošla! Zaključak jasan – tamo gdje je afera, tamo je i investicija. Tko ne da mito, toga se naše vlasti boje.

Krivokletnik po knjizi Miroslava Tuđmana i njegovo izdajničko svjedočenje protiv vlasti u kojoj je sudjelovao i pjevao ustaške pjesme, po Stankovićevoj emisiji je zlatna ribica, koja se boji bauka ustaštva. Da bi zlatna ribica preživjela, morala je naučiti pjevati ustaški repertoar i pjevati na sav glas i bez sluha.Zaključak jasan;
Stanković i Mesić primaju plaću od nas jer misle da smo idioti. Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo idiota – to je Hrvatska.

Autor: Igor Drenjančević/Dnevno.hr

Odgovori

Skip to content