Tko su i što su ovi koji nas kroz ZDS proglašavaju fašistima i gubitnicima?

Dubrovački publicist i dragovoljac Domovinskog rata, veteran i branitelj Dubrovnika Mišo Mihočević osvrnuo se na društvenim mrežama na pojavu grafita postrojbe HOS-a s pozdravom ‘Za dom spremni’ u dubrovačkom gradskom naselju Mokošica. Tom je prilikom Mihočević dao potporu dubrovačkom gradonačelniku Mati Frankoviću koji je istaknuo da je činjenica da je HOS branio Dubrovnik 6. prosinca 1991. te nadodao: “Ako nam tada nisu smetali, ne znam zašto bi njihova oznaka nekome smetala danas.”

Objavu Mihe Mihočevića na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“Molim javnu potporu gradonačelniku i zaštitu od napada zbog amblema HOS-a u Mokošici! Tko su i što su ovi koji nas kroz ZDS proglašavaju fašistima i gubitnicima? Drugim njihovim riječima, JNA je imala potpuno pravo što nas je klala, palila i rušila jer smo mi fašisti u rođenoj zemlji, a JNA humanitarna organizacija koja je pobijedila jer nije uspjela odbraniti Veliku Srbiju u kojoj su Hrvati živjeli od 1918., od koje je Hrvatska morala davati i do 40% svog BDP-a drugima. Da sam naglo obogaćeni udbaš, Broz bi mi bio najomraženija osoba jer sam mogao opljačkati 1000 puta više! K tome je antifašizam počeo u malom mjestu Srb pokoljem hrvatskog življa, i nije jasno gdje je tu bio njegov začetnik Josip Broz.

Tko god se osjeća Hrvatom u Hrvatskoj poklonit će se grbu herojskog HOS-a. Ja sam Hrvat u Hrvatskoj, vi kako hoćete.

Lajkaj za potporu Mato Franković, ako voliš svoju zemlju i poštuješ prolivenu hrvatsku krv!

P.S. Mirando Mršić tvrdi da je i HOS na poraženoj strani. Još da mi odgovori na pitanje je li mu supruga vratila državi 10 utajenih milijuna, gdje bi mu bio kraj!”

Molim javnu potporu gradonačelniku i zaštitu od napada zbog amblema HOS-a u Mokošici! Tko su i što su ovi koji nas kroz…

Gepostet von Miso Mihocevic am Montag, 24. Juli 2017

Izvor: direktno.hr

3 comments

  1. strauss

    Nismo došli na ovaj svijet da nam naređuju kako pozdravljati moramo! Pošto sam Hrvat, usto sam i vjernik i stranački opredjeljen, zato i imam svoja tri pozdrava koji oslikavaju moju vjerski ,domoljubni i stranački pozdrav, vjerski glasi: Hvaljen Isus i Marija! Domoljubni: Za Dom Spremni! Stranački: Bog i Hrvati! To mi nedirajte niti savjeta u tome tražim, sa tim sam rođen, gojen, živim i umrijet ću sa tim! ZA DOM SPREM!

  2. Mario Milovčić

    Gosparu Miho, sve ste rekli i postupili potpuno točno, ali kaže se obraniti a ne odbraniti. Dubrovnik nikad nije bio srbski i nikad neće biti, a u njemu se ne govori srbski nego hrvatski jezik narječjem dubrovačkim. A Miranda Mrsića pustite nek’ laje, jer karavana mu sd(lo)povska prolazi i proći će. Pozdrav vama i svim hrvatskim braniteljima koji su uz domoljubni usklik ZDS koji znači da su Hrvati Za Obranu Domovine Uvijek Spremni- dakle H.Z.O.D.U.S.!!!

Odgovori

Skip to content