Koncertni spektakl, nastupaju MIŠO i ŠKORO – “OLUJA u Podstrani”

MIŠO KOVAČ i MIROSLAV ŠKORO povodom dana obilježavanja vojno redarstvene operacije “Oluja”, a pod nazivom “Oluja u Podstrani” zajedno će nastupiti na koncertu 5. kolovoza 2017. s početkom u 20 sati.

Nakon protekla tri, možemo slobodno reći mega spektakla, Podstranu ovo ljeto čeka najveći koncert do sad. Pripreme su već u tijeku, a po prognozama policije i glazbene struke Podstranu očekuje rijeka od preko 50.000 ljudi koji bi mogli prouzročiti još veće prometne gužve od onih u protekle tri godine.

Novitet u organizaciji ove godine je razglas i video zid koji će biti pripremljeni i za auditorij koji će koncert gledati s brodica, a iz tog razloga u organizaciju osiguranja je uključena lučka kapetanija i pomorska policija.

Za komentar smo pitali direktoricu TZ Podstrane Zdravku Švendu, koja je kao i do sada glavni organizator manifestacije.
“Vjerujem i znam kako smo nadaleko prepoznati kao najveća manifestacija proslave Oluje uz more u RH, a što nam potvrđuje mnoštvo upita sa svih strana, bilo za program ili vezano za osiguran parking ukoliko se dolazi organizirano, kao i već potvrđen dolazak dvadesetak autobusa iz Hercegovine. Kratko, ove godine stvarno nas očekuje veliki posao ali uz top izvođače koje imamo, takav izazov je doista ogromno zadovoljstvo.

Mišo Kovač, kao što znate, inače zbog zdravstvenih razloga ne nastupa ljeti, ali nas je odlučio podržati i održati koncert, jer kako je on sam rekao, “Bit će LOM u Podstrani.”

Predsjednik TZ Općine Podstrana i načelnik Mladen Bartulović, prenio je dojmove s potpisivanja ugovora.

“Ni sami nismo svjesni koliku manifestaciju imamo dok nam drugi ne ukažu na to, prošlih godina smo ugostili 40-ak tisuća ljudi, a sve to bez većih problema i ekscesa, to je stvarno veliki uspjeh. Škoro je naš stari prijatelj, a Mišin doprinos bit će veličanstven, klubovi i udruge iz Hercegovine već su najavili dolazak s preko 20 autobusa i to samo s područja od Livna do Posušja čim su primili vijest tko nastupa. Stvarno se radujem što će Podstrana ugostiti dva najeminentnija imena s hrvatske glazbene scene čije su nas pjesme nosile kroz stvaranje Hrvatske države i neovisnosti, a sad s njima u miru slavimo veličanstvenu pobjedu!”

Organizatori koncerta su TZ Podstrane, Općina Podstrana i Udruga branitelja Oluja

Izvor: podstrana-portal.com

Odgovori

Skip to content