Marko Perković Thompson nazočit će predstavljanju knjige akademika Pečarića

U srijedu, 29. kolovoza 2018., s početkom u 19.30 sati u dvorani Dominikanskog samostana u Splitu na Pazaru (Hrvojeva 2) održat će se predstavljanje knjige “Thompson – Pjesmom za Hrvatsku” autora akademika Josipa Pečarića.

Uz autora akademika Pečarića knjigu će predstaviti dr. sc. Sanja Bilač. Ovom događaju nazočit će i Marko Perković Thompson.

Izvor: hu-benedikt.hr; Foto: HRT

2 comments

  1. Ivan Biondic

    Najdraža mi čestitka glede mi 75. rođendana (v. niže)

    Zdravko GAVRAN:
    Ivot je otvorio najbolniju i, rekao bih, tabu-temu hrvatskog publicističkog i “nacionalističkog” i “antikomunistickog” desničarenja. Ono je u moralno-kredibilitetnom smislu “zaštićeno” nizom slojeva domoljublja i svakovrsne ispravnosti i požrtvovnosti. Ima svoje “zvijezde”, svoje “ikone” i desetke tisuća svojih “fanova”. A politički mjerljiv učinak svega toga agitiranja ravan je posljednjih 18 godina nuli, dapače, u tom razdoblju anacionalna se i nedemokratska struktura vlasti i moći sve više učvršćivala i kompletirala je svoju mrežu po ministarstvima, državnim nadleštvima, strankama, udrugama, sindikatima, institucijama, medijima, sveučilištima itd. Ljudi, “kako je to moguće”? I kako je moguće da protagonisti sveg tog domoljubnog gibanja i harangiranja uopće ne konstatiraju niti u svojim polazištima, pristupima i metodama išta mijenjaju?!?

Odgovori

Skip to content