ANTIKRIST ANTE PORTAS: Novi događaji u svjetlu Knjige otkrivenja

STIŽE LI ANTIKRIST? – Sve su jači pritisci na Katoličku crkvu i sve je učestalije medijsko promoviranje Antikristove vladavine!

– Dana joj je vlast nad svakim plemenom i pukom i jezikom i narodom: da joj se poklone svi pozemljari, oni kojima ime nije zapisano u knjizi života zaklanog Jaganjca, od postanka svijeta. Tko ima uho, nek’ posluša!

Bivši španjolski premijer, socijalist, Jose Luis Rodriguez Zapatero zahtijeva stvaranje jedne vrste multireligijskog UN-a. On traži da sve religije budu ujedinjene u jednom međunarodnom religijskom tijelu te da na čelu toga tijela stoji jedan glavni autoritet. Jedna nova svjetska religija trebala bi poslužiti za opći mir u svijetu u borbi protiv ratova. O kako zanimljivo, moćnici bi ujedinili ljude u u jednoj “vjeri” za borbu protiv ratova koje sami izazivaju. Stvaranje Nove svjetske religije koja bi pod svojom kapom trebala ujediniti sve ljude svijeta, prastari je masonski plan koji sada, baš u ovo vrijeme, dobiva jednu posve novu dimenziju. Ta religija već se počela stvarati takozvanim pojmom New Agea koji je već objedinio sve istočne religije u nešto novo. Taj New Age se manipulacijom i prijevarom sustavno poistoivjećuje s kršćanstvom ne bi li se pokorili nepokorljivi kršćani.

Istina je ta da se sve vijere svijeta mogu ujediniti, no kršćanstvo ne može nikada. U protivnom to bi bilo odbacivanje prve Božje zapovjedi i odbacivanje katoličanstva.

No, ono što je zapisno mora se dogoditi, zar ne? U Biblijskoj knjizi Otkrivenja najavljena je zvijer kojoj će se pokloniti svi puci i narodi.

– Jedna joj glava bijaše kao na smrt zaklana, ali joj se smrtna rana zaliječila. Sva se zemlja, začuđena, zanijela za Zvijeri (4) i svi se pokloniše Zmaju koji dade takvu vlast Zvijeri. Pokloniše se i Zvijeri govoreći: “Tko je kao Zvijer! Tko bi smio ratovati s njom?” (5) I dana su joj usta da govori drskosti i hule i dana joj je vlast da to čini četrdeset i dva mjeseca. (6) I ona otvori usta da huli Boga, da huli ime njegovo, njegov Šator i nebesnike. (7) I dano joj je da se zarati sa svecima i da ih pobijedi. Dana joj je vlast nad svakim plemenom i pukom i jezikom i narodom: (8) da joj se poklone svi pozemljari, oni kojima ime nije zapisano u knjizi života zaklanog Jaganjca, od postanka svijeta. (9) Tko ima uho, nek’ posluša!

Kako sada izgleda, u vrlo skoroj budućnosti svijetom će vladati ujedinjeno tijelo naroda, utemeljeno na vladajućem sustavu koji teži za zajedničkim interesima država koje ujedinjuje. Ta integrirana supersila, ogromna supranacionalna jedinka, svoju će vlast proširiti i vladati svim narodima svijeta te će naposljetku činiti djela Antikrista, kada on konačno dođe na zemlju. On je Božji neprijatelj, onaj koji djeluje odjeven u Sotonsku silu, i sam je sluga Đavla.

Osnivanje novoga svijeta s temeljnom doktrinom Novog svjetskog poretka je pred nama. On se uzdiže, a sve su veći pritisci na Katoličku crkvu od koje se u posljednje vrijeme traže brojne prilagodbe, kao što je npr. tolerancija abortusa, razvedenih brakova i homoseksualnosti. No, ono što najviše zabrinjava zapravo je vrlo očiti pritisak na papu Franju kojemu je Jedna svjetska religija već predložena. Naime, u samo četiri mjeseca papa Franjo je tri puta sastajao s bivšim izraelskim predsjednikom, Shimonom Peresom koji papi Franji neumorno predlaže ujedinjene svih svjetskih religija. Posljednji sastanak je održan prošlog četvrtka.

Nije li to izravan pritisak na Katoličku crkvu od strane svjetskih vodećih sila kojima nije problem niti jedna religija svijeta osim katoličanstva? Od pape se zahtijevala hitna odluka prema kojoj bi se trebalo početi raditi na međureligijskom dijalogu. Sve je to kako kažu u svrhu novog svijeta, tj. svjetskog mira.

U razgovoru za katolički časopis Famiglia Cristiana, Peres je tražio papu Franju da podrži izgradnju međureligijske organizacije, kako bi se ograničilo vjersko i svjetovno nasilje.

– Trebamo organizaciju, Sjedinjene Religije, to će biti najbolji način za borbu protiv terorista koji ubijaju u ime Boga”, rekao je Peres: ‘To ne zahtijeva jačanje ikakvih sumnji u moralni autoritet koji jasno tvrdi da Bog želi ovo zabraniti.. “

Kako navode mediji, papa Franjo je nakon povijesne zajedničke molitve vođa triju vodećih svjetskih religija u papinskom vrtu, prijedlog nanovo poslušao, no čini se kako mu se za sada ta ideja baš i ne sviđa. Papa Franjo potiče ideju mira, ali je i oštro odbacio ideju stvaranja Jedne religije svijeta, očito svjestan šokantnih posljedica koje bi uslijedile. No, pitanje je koliko će se papa Franjo zapravo moći odupirati tom zapisanom demonskom planu pa je samo pitanje vremena kada će se Katolička crkva optužiti za poticanje nemira i odbijanje mira, a koje po njima može uslijediti samo ako se uspostavi Jedna svjetska religija. Pitanje je dana kada će se svijet okomiti na Katoličku crkvu i kršćane te sve one koji ne žele pognuti glavu pred Antikristom.

Antikristov put javno se gradi

No, zapravo je nevjerojatno koliko se u posljednje vrijeme o tome počelo javno razgovarati. Do prije samo godinu-dvije teorija o osnutku Nove svjetske religije bila je potpuno degradirana pod pojam “teorije urote” koja nema baš nikakav značaj. Svatko tko bi o tome govorio bio je svrstan u posebnu kategoriju urotnika, teoretičara i u najmanju ruku paranoičara. No sada, svi svjetski mediji bruje o Novoj svjetskoj religiji kao i o Novom svjetskom poretku kao da je to nešto najnormalnije čemu će se svijet kad-tad morati okrenuti. O tome govore premijeri, ministri, predsjednici svih vodećih svjetskih sila.

Zanimljivo je i kako mediji koji su do prije nekog vremena odbacivali ovakve ideje kao nerealne, sada iste veličaju parolama poput: “mir, tolerancija, ljubav, zajedništvo, prestanak diskriminacije”. Zanimljivo je promatrati svijet i medije u službi masonske imperije koja upravo sada širi svoje zločudne pipke i to na jedan posebno upečatljiv način. Razgranali su se po svim sferama života i njihova parola “Misli globalno, djeluj lokalno” koja je predstavljena u Kanadi u Torontu na 1. sastanku ujedinjenja religija počela je rađati plodom pa se mreža malih demonskih službenika rasula po svijetu motivirajući ljude na poganske ideale i doktrine, a sve u svrhu navodne bezbožne ljubavi i neke tamo tolerancije na grijeh i smrt. No, Antikrist se najavljuje u svim sferama, u serijama, filmovima, u umjetnosti, u glazbi. Anikrista se promiče i u obrazovanju, crtićima i u vrtićima. I nećemo moći reći da nismo upozoreni.

U pitanju je čista laž i manipulacija

Nova svjetska religija na čelu sa Zvijeri, Antikristom će se uspostaviti jer tako je zapisano. Doći će knez zemaljskoga svijeta i svi puci i narodu njemu će se pokloniti. No oni će biti ništa drugo nego prevareni. S obzirom na to da se ovi pojmovi toliko često koriste u mainstream medijima, možemo samo reći, da je vrijeme vladavine Antikrista vrlo blizu. Toliko je blizu da će se mnogi kršćani naći zatečeni zlom koje će preko noći zavladati svijetom. Ono će ih progoniti i istrebljivati zbog imena Kristova.

Autor: Zrinka K./dnevno.hr

Odgovori

Skip to content