TKO JE RAVNATELJ HRT-A: Ovo je mračnije i od partijske prošlosti

Tamna strana Radmana: zlostavljao trudnu kćer(15), unuka dao u dom – Dugo je, kako kaže insider direktno.hr-a, osoba koja je bila kućna prijateljica Radmanovih, a jedno vrijeme bila i poslovna suradnica, šutjela o ovom nevjerojatnom i, kako je ocijenila, neshvatljivo okrutnom, zlostavljačkom i nemoralnom činu

Može li javna osoba u Hrvatskoj ostati na odgovornoj funkciji nakon saznanja za najmračniju stranu Gorana Radmana, mračniju i od partijske prošlosti?, pita se insider direktno.hr-a

Dugo je, kako kaže insider direktno.hr-a, osoba koja je bila kućna prijateljica Radmanovih, a jedno vrijeme bila i poslovna suradnica, šutjela o ovom nevjerojatnom i, kako je ocijenila, neshvatljivo okrutnom, zlostavljačkom i nemoralnom činu, no odlučila je vidjevši kako je Radman okrutan prema svima, progovoriti o svemu.

Naime, kada je Radman prije 10 godina saznao da mu je, tada petnaestogodišnja, kćerka trudna reagirao je burno i otjerao je iz kuće. Osoba, koja je tada prestala biti kućni prijatelj s Radmanovima, prepričava da je bila u potpunom šoku, jer je riječ o najokrutnijem mogućem postupku da se trudnu djevojčicu izbaci na cestu. Petnaestogodišnja trudna djevojčica ipak se sklonila i sama rodila dijete, ali uslijedio je novi šok za prijatelje sadašnjeg ravnatelja HRT-a.

“Radman je u to vrijeme bio direktor kompjuterske firme, jako je dobro zarađivao, imao je i partijski hotel u Sloveniji, pa je tim više potez bio šokantan, dao je malog unučića u dom u Nazorovoj, na posvajanje, umjesto za se brine o njemu i kćerki”, objasnio je insider direktno.hr-a.

“Još je tužnija činjenica da on više nikad nije pitao za svoga unučića koji sada ima 10 godina i ne znamo što je s njim”, kaže insider i dodaje kako je Radmanova kćer, sada 25- godišnjakinja, živi negdje u Nizozemskoj.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content