Albert Pike – predviđanje svjetskih ratova

Uz sve glasnije zveckanjem oružja izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i suprotne iranske strane, zanimljivo se prisjetit nekih (službenih) ilumnatskih izvješća iz 19. stoljeća, kako ostvarit Novi svjetski poredak kroz tri svjetska rata.

Naime, još 1776. godine (1. svibnja – hm, a zašto se ono slavi, tzv. 1. maj) Adam Weishaupt, po nalogu Rothschilda, osniva Bavarski Iluminatski Savez, koji treba razraditi plan za njihov konacni cilj, jednu svjetsku vladu!

Nakon smrti Weishaupta posao preuzimaju, za Europu Guiseppe Mazzini, a za Ameriku Albert Pike.
Albert Pike, koji je bio general u južnjačkoj vojsci u američkom gradjanskom ratu, 1867. g. je u Nashvillu osnovao Klu-Klux-Klan. Samo 39 dana nakon osnivanja KKK, tadašnji predsjednik Amerike, Clinton Roosevelt, (direktan rodjak kasnijeg presjednika Theodora Roosevelta) u čast A. Pike-u podize u Washingtonu spomenik, koji tamo stoji i dan danas.

Albert Pike je izradio plan, kako će oni (Iluminati) pomocu 3 svjetska rata doći do svog konačnog  cilja, jednosvjetske vlade, tzv. “Novus Ordo Seclorum” (na novcanici od jednog dolara).

Pismo koje je navodno 1871. Albert Pike, vrhovni poglavar Škotskog obreda slobodnih zidara u Americi, poslao

Američki mason Albert Pike

Američki mason Albert Pike

Giuseppeu Mazziniju, iluminatskom ‘revolucionaru’ u Italiji, može se naći u washingtonskoj knjižnici, na engleskom i francuskom. Tvrdi se da je u tom pismu Pike detaljno objasnio pozadinu triju svjetskih ratova koje Iluminati planiraju pokrenuti kako bi ostvarili svoju globalnu diktaturu.

PRVI SVJETSKI RAT ima [naš] cilj carističku Rusiju potpuno staviti pod našu kontrolu!

DRUGI SVJETSKI RAT ce biti izrežiran s naše strane, konfliktom izmedju njemačkih nacionalista i cionista. Cilj je proširiti rusku interesnu zonu te uspostavljanje države Izrael!

A evo što je rekao o trećem svjetskom ratu:

“Treći svjetski rat mora biti potaknut iskorištavanjem različitosti, uzrokovanih «agenturom» «Iluminata», između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat treba biti vođen na takav način da se Islam (muslimanski arapski svijet) i politički Cionizam (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu, ostale će nacije, još jednom podijeljene po tom pitanju, biti prisiljene boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti……nahuškat ćemo nihiliste i ateiste; isprovocirat ćemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama narodima jasno pokazati učinak potpunog ateizma, izvor divljaštva i najkrvavijeg previranja.

Tada će širom svijeta građani, prinuđeni braniti se od revolucionarnih svjetskih manjina, istrijebiti te uništavače civilizacije, i gomile, razočarane Kršćanstvom, čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smjera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući na što bi usmjerili svoje obožavanje, primit će istinsko svjetlo kroz univerzalnu objavu čistog Luciferovog naukakoji će napokon biti iznesen pred javnost. Ta će objava biti rezultat općeg reakcionarnog pokreta koji će uslijediti nakon uništenja i Kršćanstva i ateizma, oba istovremeno pobijeđena i iskorijenjena.”, stoji u pismu. (M.S.)

Slične teme:  Cionist, urotnik ili đavolji prorok? (PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA I. dio)

Online izvorno izdanje knjige PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA možete pročitati OVDJE.

Odgovori

Skip to content