Stravično otkriće u Rusiji: 248 ljudskih zametaka pronađeno u šumi na otpadu

GROZOMORNE, MOGUĆE HRVATSKE PARALELE? Ribički izlet na padinama Urala u Rusiji završio krikovima užasa nakon što čovjek pronašao kanistar napunjen ljudskim zametcima, od kojih su neki već imali oblikovana dječja tijela, javlja Russia Today prenoseći detalje videa postaje NTV.
Za osobe slabijih živaca – bolje je preskočiti slijedeće slike!

Već usahla dječja tijela, veličine i do 15 cm

Već usahla dječja tijela, veličine i do 15 cm

Tjelešca razbacana po smetlištu

Tjelešca razbacana po smetlištu

Poklopci na svijetlo plavim kontejnerima očito, otvorenim nakon što su izbačeni, popadale na zemlju, a mnogi se embriji prolili van. Mala tijela, neka duža od 15 centimetara, već usahla, pretvorena su u mumije.

“Prijatelj me pozvao noću, i kazao da je skupljajući drva za vatru, naletio na napuštene posude za vodu; kad je htio jednu uzeti, imao je što vidjeti, užas … tijela male djece”, rekao je mještanin za ruski Channel 4.

U ponedjeljak ujutro, nakon dolazka policije pronađena su 248 zametaka u dobi od 12-16 tjedana u i oko četiri posude. Oznake u prilogu na sićušnim rukama i nogama navode prezimena majki i neke brojčane šifre, što bi se moglo odnositi na razdoblje trudnoće, datum pobačaja ili bolnica odakle tijelo potječe.

Vlasti u obližnjem gradu Nevyansku, su se odmah ogradile od mogućih događaja u njihovu gradu na obroncima Urala: “Naše područje je premaleno, ne možemo imati toliko mrtvorođenih i pobačaja ili umjetnih pobačaja”, rekli su.

Kasnije je otkriveno da je užasavajući sadržaj bio “biološki otpad” od najmanje tri bolnice u Ekaterinburgu, glavnom gradu regije.

“Čini se da tvrtka otpada nije za obavljanje svoje dužnosti kako treba!?” izjava je lokalnih vlasti uz primjedbu kao se istraga nastavlja.
Ministarstvo zdravstva zatražilo je istragu kako bi se utvrdilo koje tvrtke pružaju usluge raspolaganja embrija u Ekaterinburškim bolnicama.

Neki medicinski stručnjaci vjeruju da su embriji mogli biti namijenjeni za studije ili druge namjene, jer oni sadrže matične stanice.
Stanice su naširoko koriste kod liječenja imunoloških bolesti, ali i za kozmetičke preparate(!?).

Tužitelji govore o mogućim kaznenim prijavama, ali će krivac najvjerojatnije snositi neku administrativnu kaznu (!?), završava RT.

Ovome bi dodali pitanje, a imajući u vidu svu hrvatsku aljkavost, ima li pojma nemoralna svita oko ministra “zdravlja”, kakva sve grozomorna budućnost čeka Hrvatsku i one najranjivije u njenom društvu…

croative.net/RT

Odgovori

Skip to content