Šokantna istina o cjepivu – Neonacistička agenda u dvadeset godina ubila 145.000 djece samo u SAD-u

FARMACEUTSKI KOKTEL SMRTI   Obavezno cijepljenje u školskoj i predškolskoj dobi rezultiralo je smrću od čak 145.000 američke djece u posljednjih dvadeset godina, sudeći prema šokantnim podacima VAERS-a.

VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System), sustav pri Vladi SAD-a, u studiji koja je uključivala {jathumbnail off}slučajeve cijepljenja u posljednjih dvadeset godina otkrio je iznenađujuće podatke.

Kombinacija cjepiva – smrtonosan koktel

Koktel cjepiva koji seže do brojke od trideset različitih uz posebno slabo ispitane i opasne kombinirane doze do šeste godine života, tako je oduzeo čak 145.000 mladih života. Roditelji su upoznati s brojkom, no i dalje pristaju na ovu obavezu. Istraživanje je potpomogao ‘Human & Experimental Toxicology’ časopis, te je proučavan broj cijepljenja, kombinirane doze (od jedne do čak devet spojenih cjepiva u jednoj dozi) i smrtnost djece.

>>> Tisuće beba u BiH umrlo zbog cjepiva, a Hrvatska taji da ga ispituje na vlastitoj djeci!

Zaključak studije je logičan – što je više cjepiva u koktelu, veća je mogućnost fatalnog ishoda. Gledajući statistički, svako cjepivo više u kombinaciji smrtnost povećava za vrtoglavih 50%. Tako je preporuka da se kombinirane doze ili ne primjenjuju ili laboratorijski daleko bolje ispitaju. ‘Rezultati nedvojbeni potvrđuju korelaciju između broja doza cjepiva i postotka hospitalizacija i smrtnih slučajeva prema VAERS-u – pošto su u pitanju milijuni djece, neophodno je osigurati potrebne sinergijske studije na kombinacijama cjepiva’, stoji u službenom epilogu.

Živa – ključni problem

Nisu kombinacije jedini veliki problem. Značajan broj studija govori i o statističkim dokazima štetnosti žive u cjepivu i poveznici iste s autizmom. Naime, konzervans Thimerosal koji sadrži etil-živu, nalazi se u određenom broju cjepiva. WHO je taj agens proglasio dopuštenim jer ‘nema dokaza o štetnosti po zdravlje’. Problematično je što je Svjetska zdravstvena organizacija u obzir uzela samo studije koje su napravili laboratoriji distributera lijekova, bez kritičkih izvješća nezavisnih i fakultetskih timova ili sumnje u sukob interesa.

Prema podacima FDA od prije desetak godina, jasno je da niti ne postoje prave studije niti relevantne usporedbe metil-žive i etil-žive, već je sve bazirano na utjecaju prvonavedene prema dječjem organizmu iako se takva živa niti ne nalazi u cjepivima. Thimerosal je zabranjen tamo gdje prekoračuje granice, dok je ostavljen u cjepivu protiv gripe. Ostaje gotovo nevjerojatno da nikome nije palo napamet uzeti u obzir sve razlike ova dva tipa žive i napraviti studiju, a sve upućuje na namjerne propuste i ignoriranje.

Povijest ‘zavjere’ cjepiva

Pozadina cijepljenja i zakonske prisile datira u vrijeme Drugog svjetskog rata. Tadašnji znanstvenici poput Josefa Mengelea i tvrtki ‘I.G.Farben’, ‘BASF’, ‘Bayer’ i drugih testirali su cjepiva u logorima i plinskim komorama, te su nakon završetka rata većinski prešli u prve farmaceutske korporacije novog doba. Hitler i Rockefeller bili su vrijedni ulagači u ‘I.G.Farben’ i ‘Merck’, a nacistički zločinac i masovni ubojica Fritz ter Meer je nakon dugogodišnje robije i suđenja u Nürnbergu postao predsjednik uprave Bayera.

Jedan od izvršnih članova odbora spomenutog ‘I.G.Farbena’ i glavni vojni ekonomist Četvrtog Reicha, Carl Krauch, također je dobio zatvor za ista zlodjela kasnije postaje predsjednik BASF-a. Takvih primjera ima na stotine i onda ne čudi kada vidimo da pojedinci putem interesnih skupina guraju sumnjive i nepotrebne sastojke u doze radi vlastite koristi.

Što sve sadrže cjepiva?

Prema pisanju Natural Newsa, cjepiva sadrže čitav niz bizarnih agensa. Kada se poželimo cijepiti, ubrizgavamo u organizam želatinu (sintetički hormon rasta i opasnost od zaraze prionima), natrijev klorid, protein jaja (preko kokoši prepun umjetnih sastojaka radi tova i uzgoja), živu, zaslađivač sorbitol, ljudski albumin, formaldehid, fenoksietanol, aluminij fosfat, monosodij glutamat itd. Najkontroverzniji su svakako GMO sastojci i ‘RA 27/3′, fetalni protein izvučen iz abortirane djece (ProQuad i MMR II cjepiva).

Povijest zabrane problematičnih cjepiva skromna je, no ipak donekle primjenjivana. Poznata je zavjera s Pluserixom, cjepivom protiv ospica, rubeole i zaušnjaka koje je unatoč zabrani iz 1988. prošle godine prepakirano i izbačeno na tržište pod imenom ‘Medi-Mumps‘. To dovoljno govori o nedostatku laboratorijskih testiranja i snažnog državnog sustava provjere. Svima nam je vrlo dobro poznat i slučaj sa svinjskom gripom.

Cjepivo uzročnik autizma?

Poremećaj autizma tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća javljao se kod djece u omjeru 1:70.000 dok je danas 1:150. Australski i talijanski sudovi sve češće za tu dijagnozu okrivljuju MMR cjepiva. Iako farmaceutska industrija odbija priznati poveznicu, statistika brutalno ukazuje na mogućnost jačanja autističkih poremećaja s unosom tog cjepiva u tkiva djece. Sudske presude su korporacijama već izbile milijune iz džepova, no to još nije dovoljno za legislativni pomak.

>>> Zemlje EU zabranjuju cjepivo protiv gripe; Zagreb priznaje da ga je za novac testirao na djeci!

Naime, zakonodavstva priznaju statističke podatke, ogromno povećanje broja autistične djece, moguće nuspojave određenih cjepiva, no korelaciju između svih faktora i dalje smatraju ‘zapanjujućom slučajnošću’. Tragikomično je da onda za potvrde ili odbijanja takvih nalaza unajmljuju iste te farmaceutske tvrtke koje proizvode cjepivo, i naravno – nikada niti jedna nije potvrdila značaj nevjerojatnoj statistici. Dok je tako, zaista je teško očekivati bilo kakav veći pomak

Autor: Ratko Martinović/dnevno.hr Photo: www.drcarley.com

Odgovori

Skip to content