PU splitsko-dalmatinska ima rješenje za Vukovar – Ili sumnja u pravnu državu?

Informacija je za Danas.hr potvrđena od strane PU splitsko-dalmatinske u kojoj se pozivaju na članak 12. Zakona o prebivalištu kojim je normirano da će

{jathumbnail off}“policijska uprava na čijem području osoba ima prijavljeno prebivalište po službenoj dužnosti donijeti rješenje o odjavi prebivališta osobe ako se terenskom provjerom utvrdi da osoba stvarno ne živi na prijavljenoj adresi ili o tome bude obaviještena od strane tijela javne vlasti te drugih pravnih ili fizičkih osoba”.

Eto rješenja za Vukovar. To je rješenje protiv ćirilice!!! Teren i češljanje!? Tko ne živi u Vukovaru mora ga se izbrisati, a onda će se dobiti realna statistika.

Neće valjda nekakav Bauk donositi dvostruke kriterije ili ministar Ostojić – smanjivati Hrvate, a povećavati neke druge?

Splitsko-dalmatinska formula po svim će mjerilima, ukoliko se bude pravno i pravilno primijenila na Vukovar i pogranično područje Hrvatske riješiti problem uvođenja ćirilice, a i brojnih bivših agresorskih srpskih vojnika i policajaca koji su razarali, a danas rade u policiji.

Svaka različita primjena prava između vukovarsko-srijemske i splitsko-dalmatinske županije nije ništa drugo nego pogodovanje četništvu!!!!

Na teren policijo i češljanje! Treba objaviti javno popis stanovnika Vukovara, jer zato postoje uvjeti, analogijom objave popisa branitelja, pa neka svatko kaže tko je njegov susjedi živi li tu. Ministar Matić je pravi prorok jer je omogućio da se mogu obaviti svi popisi, pa je još jednom postao heroj Vukovara!!???

Objavom popisa stanovnika Vukovara, naravno s podacima o nacionalnoj pripadnosti i mjestom stanovanja dobit će realni rezultati koji traže mogućnost uvođenja ćirilice!

Sve drugo je sumnja u pravnu državu?

M. Jozić/hrsvijet.net

Odgovori

Skip to content